Billeje
Görlitz
Oversæt
Tyskland // Görlitz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Görlitz: Sixt biludlejning online booking

Hvis din rejse går mod Tyskland, bør du overveje at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Görlitz. Det er velkendt, at man nemt kan komme til at køre en del kilometer på de tyske veje, så vælg den smarte deal fra dag 1: De topmoderne udlejningsbiler fra et af de største navne i branchen, nemlig Sixt. Görlitz ligger mere præcist i det østlige Tyskland ved floden Neisse og på grænsen til nabolandet Polen. Det er faktisk Tysklands østligste by, og med billeje i Görlitz åbner du op for, at du for alvor kan få nærstuderet byen. Planlæg rejsen efter dit humør og oplev det, du har lyst til under dit ophold, via en førsteklasses Sixtbil.

 
 • Görlitz
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Sø.09:00 - 11:00
  Book ved denne station

 • Görlitz

  Sixt Billeje
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00
  Sø.09:00 - 11:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Görlitz

Hvis det er ferien, der fører dig til Görlitz, skal du naturligvis opleve nogen af de mange seværdigheder. Tag for eksempel forbi Görlitz' hyggelige zoologiske have, der huser omkring 500 dyr og har en afdeling, hvor man kan fodre og klappe flere af dyreparkens tilfredse beboere, eller kør mod nord, hvor du finder forlystelsesparken Kaltwasser, der byder på klatrebaner og sjove aktiviteter. Görlitz' smukke evangeliske kirke Pfarrkirche St. Peter und Paul fra det 13. århundrede imponerer med sin enorme kirkesal og mange detaljer i gotisk stil, og det samme gælder det betagende klosterkompleks i Marienthal, der er omgivet af smuk natur. Det er desuden værd at køre lidt nordpå, hvor du finder Tysklands østligste punkt, som er en fredelig plads med smukke udsigter. Sixt Biludlejning i Görlitz er kort sagt klar til at give dig mere for pengene.

Lej en bil på ferien eller forretningsrejsen

Lad dig ikke narre, for på trods af at alle Sixts biler er helt moderne og af høj kvalitet, kan de lejes til en konkurrencedygtig pris. Lige siden opstarten i 1912 har det været essentielt for Sixt, at alle rejsende kan finde en prisvenlig udlejningsbil til turen, og derfor kommer vores mange biler i forskellige designs og størrelser. Gennemse det alsidige sortiment ved Sixt Biludlejning i Görlitz og book med det samme. Tilføj desuden gerne tilbehør, herunder GPS navigation, eller nyttige tjenester, såsom registrering af flere navne på lejekontrakten, så din billeje i Görlitz kommer til at passe til netop dine behov og ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte vores Görlitzkontor, hvis der melder sig spørgsmål, eller hvis du ganske enkelt er i tvivl om, hvad du skal vælge til din tur.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice