Billeje
Gelsenkirchen
Oversæt
Tyskland // Gelsenkirchen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gelsenkirchen: Sixt biludlejning online booking

Tjek vores udvalg af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Gelsenkirchen, inden du lejer bilen til rejsen gennem Tyskland. Gelsenkirchen finder du i regionen Nordrhein Westfalen i den vestlige del af landet og inden for kort køreafstand fra de større byer Dortmund, Essen og Duisburg. Med en topmoderne udlejningsbil på rejsen bliver det helt op til dig, hvad du vil opleve, og hvor lange roadtrips du vil begive dig ud på. Tag rundt i den hyggelige by eller udnyt din billeje i Gelsenkirchen til større udflugter i denne interessante del af Tyskland.

 
 • Gelsenkirchen
  Hiberniastr. 2
  45879 Gelsenkirchen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Gelsenkirchen

  Sixt Billeje
  Hiberniastr. 2
  45879 Gelsenkirchen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Gelsenkirchen

Det er en fremragende og prisvenlig løsning at leje en bil til opholdet, hvis du frit vil kunne udforske Gelsenkirchen og det omgivende Ruhrdistrikt. Udlejningsbilen kan tage dig med til en række fantastiske seværdigheder for store og små og giver dig friheden til at tage på udflugter i Tysklands største byområde. Udnyt eksempelvis bilen fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Gelsenkirchen til at tage mod Gelsenkirchens zoologiske have og eventyrpark ZOOM Erlebniswelt, hvor man kan se dyr fra tre forskellige kontinenter. Du kan såmænd også besøge det interessante industrianlæg og minedriftsmuseum Zollverein, der vidner om områdets tidlige industrielle tidsalder, og som er opført på UNESCO:s Verdensarvsliste. Du kan naturligvis også sætte dig bag rattet i Sixtbilen for at køre mod øst til byen Dortmund, der blandt andet huser den fantastiske Westfalenpark samt et yderst interessant fodboldmuseum. Eller hvad med at køre mod Köln for at nyde synet af den gotiske katedral Kölner Dom?

Lej din prisvenlige bil til Tysklandseventyrene

Vi giver dig altid en personlig service i forbindelse med valget af billeje i Gelsenkirchen, ligesom du får mulighed for at skræddersy lejekontrakten. Du vælger mellem udlejningsbiler i diverse størrelser, hvorfor du uden videre kan finde det helt rigtige køretøj, hvad enten du skal rejse alene eller med en større gruppe, og uanset om du skal på ferie, weekendtur eller forretningsrejse. Sixt har desuden valgt at prioritere konkurrencedygtige priser på de mange stationcars, økonomibiler, varevogne og sportsvogne, så alle har råd til at leje en Sixtbil på turen. Hvis du ønsker ekstraudstyr eller nyttige services i forbindelse med billejen, finder du et alsidigt udbud ved Sixt Biludlejning i Gelsenkirchen. Bestil eksempelvis GPS navigation for at lette navigationen under opholdet eller tilføj en komfortabel autostol til den yngste rejsende. Derudover kan du tillægge ubegrænset kilometertal, hvis du føler dig eventyrlysten på bilrejsen i en af vores Sixtbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice