Billeje
Garching
Oversæt
Tyskland // Garching
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Garching: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Garching, hvor vi formidler kvalitetsbiler og praktisk ekstraudstyr til dine rejser i Tyskland. Det er oplagt at leje en bil i denne del af det sydlige Tyskland, hvis du vil udforske en af landets mest charmerende og spændende byer, nemlig München. Garching ligger i delstaten Bayern og kun ca. 10 km nord for storbyen München. En udlejningsbil vil gøre din rejse lidt ekstra komfortabel og fleksibel, og takket være Sixts moderne køretøjer af høj kvalitet vil du kunne bevæge dig rundt, som du ønsker det. Slip for at skulle vente på forsinkede busser og toge. Planlæg turen efter dine ønsker, når du tilvælger vores billeje i Garching.

 
 • München Garching
  Schleißheimer Straße 89
  85748 Garching

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • München Garching

  Sixt Billeje
  Schleißheimer Straße 89
  85748 Garching

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Garching

Garching er beliggende lige nord for München, og i området finder du flere sjove aktiviteter og interessante seværdigheder. Tag for eksempel til det astronomiske observatorium European Southern Observatory i Garching, der byder på fantastiske udstillinger og filmvisninger om rummet, mens fodboldfans vil kunne glæde sig over at befinde sig tæt på det topmoderne fodboldstadion Allianz Arena i det nordlige München, hjemmebanen for Bayern München. Udnyt desuden udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Garching til at køre ind til det centrale München, hvor du eksempelvis kan gå fra det livlige torv Marienplatz med det imponerende rådhus i nygotisk stil og det enestående klokketårn til den charmerende plads Viktualienmarkt, der huser hyggelige markedsboder og flere gode spisesteder. Straks udenfor München finder du også det imponerende slotskompleks Schloss Nymphenburg fra det 17. århundrede, der imponerer med sin barokstil og dekadence.Du kan nemt bruge flere timer i de mange værelser, de smukke haver og den hyggelige slotscafé.

Opdag vidunderlige Sydtyskland via Sixtbilen

Sixt billeje i Garching er den oplagte mulighed for at slippe uden om alt, der hedder dyre taxier og komplicerede køreplaner. Når du sidder bag rattet, bestemmer du helt selv, hvor bilrejsen skal ende. Vores mange kvalitetsbiler administreres af det hjælpsomme medarbejderteam ved Sixt Biludlejning i Garching, som gerne giver dig tips om køreforhold og instruktioner om vores mange særlige Sixtprodukter. I Garching får du desuden den ekstra frihed, at du kan returnere Sixtbilen inden for de udvidede åbningstider. Går du efter at leje en bil her og nu, kan det enten ske her på hjemmesiden eller telefonisk, hvor du via den personlige kontakt kan få endnu mere at vide om, hvilke bilkategorier du kan vælge blandt. Stationcar eller sportsvogn? Eller måske noget helt tredje?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice