Billeje i Fulda

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Fulda filial

Adresse

Alte Ziegelei 23 The Curve, 36100 Fulda-Petersberg, Tyskland
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Vores services ved Fulda

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad Sixt Biludlejning Fulda være første stop på turen, når du besøger denne by lige i hjertet af Tyskland. Her står vores kyndige personale klar til at byde dig velkommen til stedet og Sixtkoncernen, der har været driftig siden 1912. Fulda er et oplagt rejsemål for den historieinteresserede, og har man lyst til at udforske flot gammel arkitektur, er man kommet til det helt rigtige sted. Læg for eksempel ud med at besøge den berømte Michaels kirche, som er en af landets ældste.Tag derefter en tur til byens gamle slot, hvor du kan se flere rum med originalt interiør. Det er dog ikke kun Fulda, der har noget at byde på i området. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning Fulda kan du nemlig også tage på dagsture til storbyen Frankfurt eller de smukke byer Heidelberg og Bamberg, der er inddraget som UNESCO's Verdensarv. Lej en bil allerede i dag via Sixts tilbud om billeje i Fulda.
Sixt Biludlejning i Fulda

Sixt Biludlejning i Fulda

Kombinationen af kvalitetsbiler og et altid højt serviceniveau er Sixt Biludlejnings varemærke verden over. Vi står altid klar med personbiler og stationcars, der kan lejes til fordelagtige priser, og har du lyst til at tilføje ekstraudstyr som GPS eller autostole, klarer vi også gerne dette så du trygt kan begive dig ud på de tyske veje. Derudover lægger vi vægt på fleksibilitet, og derfor kan du også returnere din Sixtbil døgnet rundt, så du får fuld valuta for pengene. Overvejer du billeje i Fulda, bør du vælge Sixt!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Fulda
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Fulda?
For at leje bil hos SIXT i Fulda skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Fulda.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Fulda?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Fulda

Kan jeg booke et langtidslejemål i Fulda?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Fulda?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Fulda

Vis mere