Billeje
Friedrichshafen
Oversæt
Tyskland // Friedrichshafen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Friedrichshafen: Sixt biludlejning online booking

Er du på vej til Sydtyskland, er Friedrichshafen bestemt en af de seværdige destinationer på turen. Her kan du på alle mulige måder komme op i højderne, når du ankommer til zeppelinernes hjemstavn, ligesom byen også byder på et skønt observationstårn på havnefronten, med udsigt over Bodensee og de omkringliggende alper. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Friedrichshafen og opnå friheden til at tage på sightseeing i denne tyske storby.

 
 • Friedrichshafen Lufthavn
  Flughafen Loewental
  88046 Friedrichshafen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Friedrichshafen
  Am Flugplatz 64
  88046 Friedrichshafen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Friedrichshafen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Flughafen Loewental
  88046 Friedrichshafen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Friedrichshafen

  Sixt Billeje
  Am Flugplatz 64
  88046 Friedrichshafen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Friedrichshafen

Friedrichshafen ligger i den sydtyske delstat Baden Württemberg, direkte ved Bodensee, hvilket gør byens beliggenhed naturlig smuk og indbyder til alverdens former for naturaktiviteter, såsom vandsport og vandreture i lokalområdet. Havnemiljøet med sit eget observationstårn er livligt, og her finder du bl.a. en af byens vigtigste attraktioner, nemlig zeppelinermuseet, der fortæller historien om, hvordan luftskibene i sin tid blev bygget i netop Friedrichshafen. Har du mod på at tage en tur i et af luftskibene, er der også mulighed for dette. Et andet lignende museum er Dornier Museum. Med billeje i Friedrichshafen kan du også tage mod klosterøen Reichennau, der er oplistet på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Byen er fuld af charmerende oplevelser, og med biludlejning gennem Sixt i Friedrichshafen kan du nå en god bid af sightseeinglisten.

Sixts udlejningsbiler i Friedrichshafen

Vores filialer i Friedrichshafen ligger ved centrale knudepunkter, såsom byens lufthavn. Flyv derfor til byen og kør videre i en af vores smarte udlejningsbiler, der kan lejes inden for kategorier som varevogne, 4x4, stationcars, sportsvogne og økonomibiler. Bemærk, at vi desværre ikke har mulighed for at lade dig bestille udlejningsbilen ud fra specifikke modeller, men udelukkende kategorier, da vi først tildeler dig en model ved ankomsten, alt efter lagerstatus. Vi sikrer os naturligvis, at dit ønske om udlejningskategori matches. Desuden kan billeje i Friedrichshafen opgraderes med forskellige former for ekstraudstyr og services, så kontakt os og hør, hvad vi aktuelt kan tilbyde dig.

Bestil både online og over telefonen

Sixt har adskillige spidskompetencer inden for biludlejning, da vi har været i branchen gennem årtier. I dag har vi arbejdet os op til toppen af listen over de største udbydere på verdensplan, hvilket vi er stolte af. Det kommer naturligvis dig til gode, da udvalget er optimeret, og priserne er tilpasset markedet, så du tilbydes konkurrencedygtige priser i forhold til vores konkurrenter på markedet. Vores biler holder en høj standard med hensyn til kilometertal og stand. Bestil udlejningsbilen online eller ved at ringe direkte til os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice