Billeje
Freising
Oversæt
Tyskland // Freising
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Freising: Sixt biludlejning online booking

Hvis du planlægger en rejse til Tyskland, vil du kunne gøre turen ekstra komfortabel og fleksibel med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Freising. Den hyggelige by Freising er beliggende i delstaten Bayern i det sydlige Tyskland, og her kan du få endnu mere ud af turen, hvis du tager Sixtbilen med dig. Tag f.eks. på opdagelse i den smukke sydtyske natur, besøg charmerende små bayerske byer eller tag på udflugt i storbyen München. Det er helt op til dig, hvad der skal ske, når du booker vores billeje i Freising. Hos Sixt holder udlejningsbilerne altid en høj kvalitet, men du betaler ikke ekstra for det høje komfortniveau. Vi giver dig i øvrigt gerne tips omkring seværdigheder i regionen og guider dig smidigt rundt blandt det alsidige sortiment af udlejningsbiler.

 
 • Freising

  Sixt Billeje
  Clemensänger-Ring 4
  85356 Freising

  Ma. - Fr.08:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Freising

Lej en Sixtbil direkte i Freising, hvis du har planer om at udforske byen lidt mere end blot til fods. Freising liggerved floden Isar og har endvidere en yderst charmerende middelalderbykerne, hvor du bl.a. kan lokalisereden romanske domkirke St. Maria und St. Korbinian. Bevæg dig rundt i den hyggelige gamle bydel og tag videre til det spændende museum Altes Gefängnis, hvor der venter interessant kunst og en hyggelig restaurant. Med en udlejningsbil bliver det desuden muligt at besøge den vidunderlige park og eventyrsti Walderlebnispfad, hvor der er gjort klar til sjove aktiviteter i naturskønne omgivelser. Er planen at tage fra filialen Sixt Biludlejning i Freising direkte mod storbyen München, skal du blot tilbagelægge 40 km. München byder bl.a på den dejlige Englischer Garten med de såkaldte beergartens, og måske får du sågar en forsmag på den årlige folkefest, Oktoberfesten.

Der er altid en udlejningsbil hos Sixt til turen gennem Tyskland

Når du bestemmer dig for at gøre brug af billeje i Freising, vil du blive bedt om at vælge ud fra et bredt sortiment af bl.a. moderne stationcars, økonomibiler og 4x4'er. Det er ikke muligt at udvælgespecifikke bilmodeller på forhånd, men vi henter naturligvis netop din udlejningsbil fra den kategori, du har ønsket dig, og kvaliteten er såmænd den samme på alle vores biler. Ved Sixt Biludlejning i Freising finder du desuden praktisk ekstraudstyr, såsom autostole og GPS, og du kan naturligvis også tilføje ekstra ting, der gør besøget i Sydtyskland endnu sjovere. Vi er en virksomhed, der er sat i verden for at levere udlejningsbiler til alle, ikke blot forretningsfolk og lignende.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice