Billeje i Freiburg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Freiburg

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Freiburg fragt værftet der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Freiburg

Sixt Biludlejning i Freiburg

Sixt Biludlejning i Freiburg

Er du klar til en europæisk kør selv ferie? Lej en bil via Sixt Biludlejning i Freiburg og nyd den charmerende tyske by, der ligger centralt i forhold til både franske Strasbourg og schweiziske Zürich. Sammensæt derfor en pakke med billeje i Freiburg og kør rundt mellem de forskellige lande eller bliv i Tyskland og Baden Württemberg, hvor der venter et utal af seværdigheder lige rundt om hjørnet. Billeje i Freiburg kan bestilles allerede i dag hos Sixt. Freiburg ligger i Sydtyskland, syd for Stuttgart, og nærområdet byder bl.a. på det fascinerende naturområde Schwartzwald med både skov og bjerge, hvorfor billeje i Freiburg er et must for naturelskeren. Selve Freiburg byder dig indenfor i en vaskeægte kulturramme med charmerende handelshuse, domkirken med det høje tårn, det pulserende torv Münsterplatz samt byporte. Historien står på spring for at give dig en skøn oplevelse, når du bevæger dig rundt i din Sixtbil. Samtidig er Freiburg en naturskøn perle takket være de mange vandløb rundt om i byen. Byen byder endvidere på flere skønne shoppingmuligheder, bl.a. langs Kaiser Joseph Strasse. Booker du biludlejning i Freiburg allerede i dag, står din udlejningsbil fra Sixt klar, så snart du ankommer til kontoret.
Hvilke udlejningsbiler i Freiburg?

Hvilke udlejningsbiler i Freiburg?

Hos Sixt Biludlejning i Freiburg vælger du blandt flere kontorer, hvor du bl.a. står over for valget mellem biludlejningskategorier som varevogne, stationcars, økonomibiler, sportsvogne og 4x4. Det er således helt op til dig at vælge, hvilken type bil der passer bedst til din individuelle kørebehov. Måske skal du blot bruge en udlejningsbil til bykørsel, eller måske planlægger du offroadkørsel i Schwartzwaldområdet? Husk, at du med valget af Sixt Biludlejning lejer ud fra de oplistede kategorier og ej modeller som Mercedes og Audi etc. Bestillingsprocessen kan klares via få trin over telefonen eller ved at indtaste de forskellige oplysninger direkte her på hjemmesiden. Støder du på problemer, er vi altid klar til at hjælpe dig videre.
Lidt om Sixts spidskompetencer

Lidt om Sixts spidskompetencer

Billeje hos Sixt giver dig adgang til et fremragende katalog bestående af toptunede udlejningsbiler, hvor langt de fleste biler har kørt under 25.000 km. Du kan derfor forvente dig en nyere model, der er klar til at følge dig i tykt og tyndt. Selvom vi hos Sixt kun udlejer kvalitetsbiler, sker det altid til attraktive priser. Vi ønsker nemlig at give alle muligheden for at tilvælge bilen som det primære transportmiddel på såvel storbyferien som forretningsrejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Freiburg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Freiburg?
For at leje bil hos SIXT i Freiburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Freiburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Freiburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Freiburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 828 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Freiburg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Freiburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Freiburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Freiburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Freiburg

Vis mere