Billeje
Freiburg
Oversæt
Tyskland // Freiburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Freiburg: Sixt biludlejning online booking

Er du klar til en europæisk kør selv ferie? Lej en bil via Sixt Biludlejning i Freiburg og nyd den charmerende tyske by, der ligger centralt i forhold til både franske Strasbourg og schweiziske Zürich. Sammensæt derfor en pakke med billeje i Freiburg og kør rundt mellem de forskellige lande eller bliv i Tyskland og Baden Württemberg, hvor der venter et utal af seværdigheder lige rundt om hjørnet. Billeje i Freiburg kan bestilles allerede i dag hos Sixt.

 
 • Freiburg fragt værftet
  Berta-Ottenstein-Str. 4
  79106 Freiburg im Breisgau

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Freiburg fragt værftet

  Sixt Billeje
  Berta-Ottenstein-Str. 4
  79106 Freiburg im Breisgau

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Freiburg

Freiburg ligger i Sydtyskland, syd for Stuttgart, og nærområdet byder bl.a. på det fascinerende naturområde Schwartzwald med både skov og bjerge, hvorfor billeje i Freiburg er et must for naturelskeren. Selve Freiburg byder dig indenfor i en vaskeægte kulturramme med charmerende handelshuse, domkirken med det høje tårn, det pulserende torv Münsterplatz samt byporte. Historien står på spring for at give dig en skøn oplevelse, når du bevæger dig rundt i din Sixtbil. Samtidig er Freiburg en naturskøn perle takket være de mange vandløb rundt om i byen. Byen byder endvidere på flere skønne shoppingmuligheder, bl.a. langs Kaiser Joseph Strasse. Booker du biludlejning i Freiburg allerede i dag, står din udlejningsbil fra Sixt klar, så snart du ankommer til kontoret.

Hvilke udlejningsbiler i Freiburg?

Hos Sixt Biludlejning i Freiburg vælger du blandt flere kontorer, hvor du bl.a. står over for valget mellem biludlejningskategorier som varevogne, stationcars, økonomibiler, sportsvogne og 4x4. Det er således helt op til dig at vælge, hvilken type bil der passer bedst til din individuelle kørebehov. Måske skal du blot bruge en udlejningsbil til bykørsel, eller måske planlægger du offroadkørsel i Schwartzwaldområdet? Husk, at du med valget af Sixt Biludlejning lejer ud fra de oplistede kategorier og ej modeller som Mercedes og Audi etc. Bestillingsprocessen kan klares via få trin over telefonen eller ved at indtaste de forskellige oplysninger direkte her på hjemmesiden. Støder du på problemer, er vi altid klar til at hjælpe dig videre.

Lidt om Sixts spidskompetencer

Billeje hos Sixt giver dig adgang til et fremragende katalog bestående af toptunede udlejningsbiler, hvor langt de fleste biler har kørt under 25.000 km. Du kan derfor forvente dig en nyere model, der er klar til at følge dig i tykt og tyndt. Selvom vi hos Sixt kun udlejer kvalitetsbiler, sker det altid til attraktive priser. Vi ønsker nemlig at give alle muligheden for at tilvælge bilen som det primære transportmiddel på såvel storbyferien som forretningsrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice