Billeje
Frankfurt/Main Eschborn
Oversæt
Tyskland // Frankfurt/Main Eschborn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Frankfurt/Main Eschborn: Sixt biludlejning online booking

Nu kan du leje en Sixtbil via vores tilbud ombiludlejning i Frankfurt Main Eschborn. Den livlige storby Frankfurt am Main er beliggende i den vestlige del af landet og er Tysklands femtestørste by. Størrelsen indikerer allerede, at du skal ud at opleve en hel masse i Frankfurt Main Eschborn, hvor egen udlejningsbil vil kunne give dig den ultimative frihed under opholdet. Med billeje i Frankfurt Main Eschborn lægger du ud i den lille by, som ligger nordvest for storbyen, og din bevægelsesfrihed med Sixtbilen vil give dig mulighed for at tage på eventyr i delstaten Hessen. Opdag det alsidige udbud af udlejningsbiler og ekstraudstyr og tag kontakt til Sixts medarbejderteam med det samme, så du bliver klar til det vestlige Tyskland.

 
 • Frankfurt/Main Eschborn
  Düsseldorfer Str. 13
  65760 Eschborn

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Frankfurt/Main Eschborn

  Sixt Billeje
  Düsseldorfer Str. 13
  65760 Eschborn

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Lastbiler

Sixt Biludlejning i Frankfurt Main Eschborn

Med din udlejningsbil i Frankfurt Main Eschborn skaber du fantastiske forudsætninger for roadtrips. En kort køretur fra Sixt Biludlejning i Frankfurt Main Eschborn finder du eksempelvis den botaniske have Palmengarten fra 1871, der indeholder alt fra hyggelige caféer til det lille musikteater Papageno samt smukke haver og en sø. Du kan desuden udnytte din smarte udlejningsbil til at besøge det fascinerende Kunstinstitut og Galeri Städel i det centrale Frankfurt, hvor du kan se fantastiske værker af bl.a. Renoir, Picasso og Van Gogh, ligesom du kan opleve det fortryllende rådhus Römer fra det 16. århundrede samt den tæt beliggende kirke St. Nicholas i den gamle bydel. En udlejningsbil vil give dig fuld fleksibilitet til at opdage dette dejlige område.

Biler til hele folket hos Sixt

Det er et godt valg at tilvælge billeje i Frankfurt Main Eschborn, hvis du vil lette transporten på din ferie eller forretningsrejse. Bestillingsprocessen er simpel, da det hele kan klares over telefonen, online på hjemmesiden og desuden kort tid forinden via Sixts smartphoneapp. Når du har bestemt dig for din foretrukne bilkategori og forhåndsbestiller hjemmefra, kan du desuden opleve komforten ved, at Sixtbilen venter på dig ved det valgte kontor. Bilerne hos Sixt Biludlejning i Frankfurt Main Eschborn kommer i alle mulige størrelseskategorier, designs og prisklasser, da vi har en filosofi om, at der altid skal være en bil til netop dig. Vores priser gør det samtidig muligt at leje en bil uden at gå på kompromis med oplevelsespakken på den respektive destination. Vi er en af de brancheførende aktører på verdensmarkedet for udlejningsbiler, ligesom Sixthistorien spinder tråde helt tilbage til 1912. Stol derfor fuldt ud på vores kompetencer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice