Billeje i Flensburg

 

Mest populære i Flensburg

* Priserne er udregnet den 02.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Flensburg der starter den 09.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Flensburg

Sixt Biludlejning i Flensburg

Sixt Biludlejning i Flensburg

Flensborg er både et optimalt udgangspunkt for dig, der blot vil have nogle få dage over den tyske grænse, samt dig, der planlægger et længere roadtrip gennem det nordtyske landskab. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Flensborg og lad os klare alle de kedelige detaljer omkring lejekontrakten! Vi er et af verdens største selskaber inden for biludlejning, og med os bliver billeje i Flensborg både en prisvenlig og praktisk løsning for såvel den forretningsrejsende som børnefamilien.Lige syd for den danske grænse finder du Tysklands charmerende storby Flensborg og den nærliggende landsby Harreslev, der er en forstad til byen. Mens Harreslev byder på ren idyl langs fjorden og ad naturstier, hvor du føres forbi arbejderhuse og museer som Kobbermølle, er Flensborg en vaskeægte storby med masser af puls. Her kan du bl.a. tage udlejningsbilen langs havneforløbet med de mange containerskibe samt skibsfartsmuseet, hvis ikke børnene skal med en tur i oplevelsesmuseet Phänomenta. Billeje i Flensborg fører du også forbi idylliske butiksstrøg overalt i byen, hvor du bl.a. kan nyde charmerende butikker, maleriske bygninger og historiske seværdigheder som de få tilbageværende romhuse. Flensborg var i tidernes morgen et vigtigt centrum for Østersøhandlen, men blev også senere et omdrejningspunkt for eksporten med rom fra de oversøiske destinationer. Med billeje i Flensborg kan du også tage videre ud i Slesvig Holstein og besøge seværdigheder som Dannevirke Museum, der fortæller den fascinerende historie om sammenkoblingen mellem Flensborg og Danmark.
Lad os finde din udlejningsbil

Lad os finde din udlejningsbil

Vil du leje en bil i Flensborg, kan vi varmt anbefale, at du kigger på vores filialer i området. Surf rundt her på hjemmesiden eller ring direkte til os. Her kan du bl.a. få et nærmere indblik i, hvilken type udlejningsbiler vi stiller til rådighed. Vores sortiment tæller bl.a. økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne, så vores toptunede køretøjer henvender sig til et bredt publikum, og priserne holder sig i den lave ende, selvom kvaliteten på de enkelte lejebiler altid er yderst høj. Størstedelen af udlejningsbilerne har kørt under 25.000 km og kan lejes med ekstraudstyr som GPS og autostole, ligesom vi kan tilbyde vores kunder services som ubegrænset kilometertal og tilføjelse af et ekstra navn på lejekontrakten. Hele bestillingsprocessen kan klares via få trin, og du får masser af fleksibilitet til at sammensætte den pakke, der passer til netop dit kørebehov. Lej derfor din Sixtbil allerede i dag!
Show more

Godt at vide når du lejer i Flensburg

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Flensburg?
For at leje bil hos SIXT i Flensburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Flensburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Flensburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Flensburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 1310 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Flensburg

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Flensburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Flensburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Flensburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Flensburg

Vis mere