Billeje i Essen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Essen

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Essen Limbecker Platz 24h der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Essen

Sixt Biludlejning i Essen

Sixt Biludlejning i Essen

Begynd opholdet i Essen i Tysklands berømte Ruhrdistrikt med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning. En udlejningsbil fra Sixt er nemlig det oplagte valg for dig, der vil effektivisere din tid, og du bliver lynhurtigt glad for valget af en udlejningsbil for hver kilometer, du lægger bag dig. Essen har i mange år været præget af industri, men det betyder bestemt ikke, at byen ikke har noget at byde på for den kulturinteresserede rejsende, tværtimod. Du kan også tage en shoppetur i nærliggende Düsseldorf eller opleve Kölns berømte domkirke. Mulighederne er mange, og med Sixt billeje i Essen bliver programmet præcis, som du vil have det. Lej en bil i dag. Essen er med sin gode beliggenhed et oplagt udgangspunkt for dagsture i Ruhrdistriktet, men før du kaster dig ud i de mange muligheder for dagsudflugter, bliver du nærmest nødt til at opleve industrikomplekset Zollverein, som ligger et par km udenfor centrum og er klassificeret som verdensarv af UNESCO. Her lå områdets første kulmine, og vil man helt bogstaveligt dykke ned i byens historie, er der gode muligheder for at gøre det her i de gamle, forladte mineskakter. Trænger du imidlertid til frisk luft og dagslys, kan det måske friste med et besøg i den tilknyttede ark, hvor du kan nyde en forfriskning eller en picnic i de flotte omgivelser. Et andet blik på Essens industrihistorie får du ved at besøge Villa Hügel, som ligger lidt syd for byen. Det store palæ fra 1873 blev nemlig bygget til den berømte industrifamilie Krupp. Har du efterfølgende lyst til at fortsætte turen endnu længere sydpå, kan du tage på sightseeing i Köln og runde af med en sjov aften i Tysklands fjerdestørste by, som i øvrigt også har den højeste koncentration af barer og restauranter per indbygger. Prost und guten appetit!
De gode Sixtbiler er altid klar til en køretur

De gode Sixtbiler er altid klar til en køretur

Billeje i Essen med Sixt er et fremragende valg, hvis der er meget, der skal nås på turen. Måske dropper du seværdighederne og finder i stedet vej til de mange forretningsfaciliteter i området. Du finder vores kontorer flere steder i byen, så vælg det, der ligger bedst for dine rejseplaner og har den type udlejningsbiler, du søger. Bemærk dog, at vi udelukkende arbejder med førsteklasses biler, men naturligvis altid til fair priser. Sixt Biludlejning Essen er kort sagt klar til at give dig et uimodståeligt tilbud i Essen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Essen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Essen?
For at leje bil hos SIXT i Essen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Essen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Essen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Essen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,1
Baseret på 974 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,5)
Aflevering af køretøj
(4,4)
Køretøjet
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Essen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Essen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Essen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Essen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Essen

Vis mere