Billeje
Essen
Oversæt
Tyskland // Essen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Essen: Sixt biludlejning online booking

Begynd opholdet i Essen i Tysklands berømte Ruhrdistrikt med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning. En udlejningsbil fra Sixt er nemlig det oplagte valg for dig, der vil effektivisere din tid, og du bliver lynhurtigt glad for valget af en udlejningsbil for hver kilometer, du lægger bag dig. Essen har i mange år været præget af industri, men det betyder bestemt ikke, at byen ikke har noget at byde på for den kulturinteresserede rejsende, tværtimod. Du kan også tage en shoppetur i nærliggende Düsseldorf eller opleve Kölns berømte domkirke. Mulighederne er mange, og med Sixt billeje i Essen bliver programmet præcis, som du vil have det. Lej en bil i dag.

 
 • Essen Limbecker Platz
  Ostfeldstr. 9
  45127 Essen

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Essen Limbecker Platz

  Sixt Billeje
  Ostfeldstr. 9
  45127 Essen

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Essen

Essen er med sin gode beliggenhed et oplagt udgangspunkt for dagsture i Ruhrdistriktet, men før du kaster dig ud i de mange muligheder for dagsudflugter, bliver du nærmest nødt til at opleve industrikomplekset Zollverein, som ligger et par km udenfor centrum og er klassificeret som verdensarv af UNESCO. Her lå områdets første kulmine, og vil man helt bogstaveligt dykke ned i byens historie, er der gode muligheder for at gøre det her i de gamle, forladte mineskakter. Trænger du imidlertid til frisk luft og dagslys, kan det måske friste med et besøg i den tilknyttede ark, hvor du kan nyde en forfriskning eller en picnic i de flotte omgivelser. Et andet blik på Essens industrihistorie får du ved at besøge Villa Hügel, som ligger lidt syd for byen. Det store palæ fra 1873 blev nemlig bygget til den berømte industrifamilie Krupp. Har du efterfølgende lyst til at fortsætte turen endnu længere sydpå, kan du tage på sightseeing i Köln og runde af med en sjov aften i Tysklands fjerdestørste by, som i øvrigt også har den højeste koncentration af barer og restauranter per indbygger. Prost und guten appetit!

De gode Sixtbiler er altid klar til en køretur

Billeje i Essen med Sixt er et fremragende valg, hvis der er meget, der skal nås på turen. Måske dropper du seværdighederne og finder i stedet vej til de mange forretningsfaciliteter i området. Du finder vores kontorer flere steder i byen, så vælg det, der ligger bedst for dine rejseplaner og har den type udlejningsbiler, du søger. Bemærk dog, at vi udelukkende arbejder med førsteklasses biler, men naturligvis altid til fair priser. Sixt Biludlejning Essen er kort sagt klar til at give dig et uimodståeligt tilbud i Essen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice