Billeje i Erlangen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Erlangen

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Erlangen Tennenlohe der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Erlangen

Sixt Biludlejning i Erlangen

Sixt Biludlejning i Erlangen

I det tyske landskab gemmer der mange skjulte perler, og én af dem er barokbyen Erlangen, blot få kilometer fra Nürnberg. Er du klar til et begivenhedsrigt rejseeventyr, hvor udlejningsbilen er det centrale omdrejningspunkt, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Erlangen. Vi tilbyder dig konkurrencedygtige priser på kvalitetsbiler, der typisk har kørt under 25.000 km. Desuden vælger du mellem en lang række kategorier, der svarer til netop dine kørebehov. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for biludlejning i Erlangen.En af de vigtigste seværdigheder i Erlangen er det store universitet, Friedrich Alexander Universität, der i høj grad præger bybilledet. Universitetsbygningerne hører til det gamle Erlangen Schloss, og selve slotshaven og de ældre bygninger er et absolut mustsee på køreturen gennem byen. Erlangen ligger i delstaten Bayern, og med billeje i Erlangen kan du fortsætte rundt i området på egen hånd. Turen kunne bl.a. føre dig mod Nürnberg, der ligger omkring 20 minutters kørsel fra Erlangen. Her kan du udforske romantiske slotte, imponerende bymure, det spændende transportmuseum, ligesom byen er spækket med iøjnefaldende kirker og trendy butikker. Oplandet er desuden præget af en lang række historiske seværdigheder som Schloss Neunhof, hvorfor en udlejningsbil virkelig kommer til sin ret.
Sixt har din udlejningsbil

Sixt har din udlejningsbil

Med kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4 er der gode chancer for, at vi hos Sixt Biludlejning i Erlangen har netop den udlejningsbil, der gør turene på Tysklands landeveje endnu mere behagelige for dig og dine rejsefæller. Vi designer din pakke ud fra, om du vil køre småt og godt eller vil have luksus og masser af plads, dog uden at priserne bliver højere af den grund. Med Sixts billeje lejer du altid til favorable priser og samtidig hos en leverandør, der har været på markedet siden 1912 og derfor kan tilbyde dig masser af tryghed og specifikke kompetencer inden for biludlejningsbranchen. Husk, at vi også har tilbud om ekstraudstyr, ligesom du kan få gavn af vores utallige services som udvidede åbningstider og ubegrænset kilometertal.
Lej din bil online eller pr. telefon

Lej din bil online eller pr. telefon

Er du interesseret i at gøre brug af en af vores udlejningsbiler i Erlangen, kan du allerede i dag bestille den her på hjemmesiden. Du har også mulighed for at ringe direkte til vores kontor, hvis du vil have en personlig rådgivning og har brug for nærmere information om de enkelte kategorier, så kontakt os gerne i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Erlangen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Erlangen?
For at leje bil hos SIXT i Erlangen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Erlangen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Erlangen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Erlangen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Erlangen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Erlangen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Erlangen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Erlangen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?