Billeje
Erding
Oversæt
Tyskland // Erding
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Erding: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Erding venter din førsteklasses drømmebil til eventyrene i Tyskland. Lad komfort, tryghed og fuld frihed spille sammen på din bilrejse gennem Bayern. Den charmerende by Erding finder du i det sydøstlige Tyskland og ca. 35 km nord for storbyen München. Med en pålidelig Sixtbil bliver det ukompliceret at tage på rundrejse og køre direkte til de spændende attraktioner og oplevelser, du måske allerede har valgt ud på forhånd. Når du vælger at leje en bil hos Sixt, står du foran et bredt udbud af kvalitets køretøjer og praktisk ekstraudstyr. Billeje i Erding er både ideelt for forretningsrejsende, den større familie på ferie eller parret, der skal på weekendtur.

 
 • Erding

  Sixt Billeje
  Rennweg 26
  85435 Erding

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Erding

Den gamle, bayerske hertugby huser mange pragtfulde seværdigheder for store og små. Det er eksempelvis oplagt for familien at fylde Sixtbilen og derefter sætte kurs mod det fornøjelige vandland Therme Erding, der byder på alt fra imponerende vandrutsjebaner til en skøn spa afdeling for de lidt større gæster. Erding er også hjemsted for det historiske vartegn Schöner Turm fra 1408, der er bygget i gotisk stil, og som ligger i den gamle bydel. Der bør blive tid til at besøge det lokale og børnevenlige Erding museum. Du kan desuden lade bilen fra Sixt Biludlejning i Erding føre dig til storbyen München, hvor du bl.a. kan se Marienplatz med det gotiske rådhus og imponerende klokkeværk, eller måske varmer du op til den populære folkefest Oktoberfesten.

Husk nyttigt udstyr under opholdet i Erding

Det er en rigtig god idé at booke Sixt billeje i Erding, hvis du helt vil undgå forsinkede og overfyldte busser og toge på turen. Med valget af den lejede bil tager du selv ansvaret for at udvælge de spontane roadtrips rundt i Bayern. Du vælger frit din foretrukne bilkategori, f.eks. en moderne stationcar, 4x4'er eller økonomibil, og så er du sikret et køretøj af høj kvalitet, der venter på dig ved din ankomst til filialen Sixt Biludlejning Erding. Når du lejer en Sixtbil, kan du naturligvis også kombinere det med alverdens former for ekstraudstyr, såsom GPS udstyr og snekæder. Bestil Sixtbilen i dag, og så hjælper vi med at skræddersy din lejekontrakt. Vi har klaret opgaven siden 1912 og kører stadig på fuld styrke, faktisk over hele kloden, da vi er repræsenteret i mere end 100 lande. Vi er således et af de største biludlejningsfirmaer, ligesom vi er et af de mest pålidelige.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice