Billeje i Eisenach

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Eisenach

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Eisenach der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Eisenach

Sixt Biludlejning i Eisenach

Sixt Biludlejning i Eisenach

Smut forbi Sixt Biludlejning Eisenach og lej en af vores biler til enten forretningsrejsen eller ferieturen. Vælger du en udlejningsbil fra Sixt, er du for alvor klar til at udforske både byen og lokalområdet. Eisenach ligger i delstaten Thüringen, lige i hjertet af Tyskland, og interesserer du dig for historie og arkitektur, er du kommet til det helt rigtige sted. Her er der lagt op til en kulturferie af de helt særlige, og når du samtidig vælger billeje i Eisenach hos Sixt, har du mulighed for at udvide programmet til også at inkludere andre historiske byer såsom Jena, Weimar, Leipzig og Kassel. Hvor vil du begynde i Eisenach? Der er mange gode forslag, men vores eget valg ville givetvis falde på borgen Wartburg, som er en af Thüringens mest velbesøgte attraktioner. Højt oppe på en bakketop udenfor byen ligger middelalderborgen, som kan spore sine rødder tilbage til det 13. århundrede. Her kan du se værelset, hvor Martin Luther i begyndelsen af det 16. århundrede oversatte Det Nye Testamente til tysk, og hvor Ludwig II af Bayern senere hentede inspiration til sit berømte slot Neuschwanstein. Med Sixtbilen er det en smal sag at tage turen ud til Wartburg, hvor du kan glæde dig til en fantastisk rejse gennem Tysklands historie. Interesserer du dig for klassisk musik, kan du med fordel også besøge Johann Sebastian Bachs fødehus, som i dag er et museum om komponistens liv og virke. Du har også mulighed for at lade kulturferien inkludere andre byer i nærheden, og her må du især ikke snyde dig selv for Weimar, som byder på museer om både Goethe, Schiller, Franz Listz og Bauhausarkitektur.
Den prisvenlige løsning

Den prisvenlige løsning

Billeje i Eisenach er både nemt og prisvenligt, når du tilvælger Sixt som samarbejdspartner. Den kombination af kvalitetsbiler til små penge og en god og imødekommende service, der har gjort os til et stærkt brand, kan du selvfølgelig også glæde dig til her i denne tyske filial. Vi tilbyder et bredt sortiment inden for økonomibiler, stationcars, 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter. Derudover har du altid mulighed for at opgradere en af vores førsteklasses biler med ekstraudstyr efter eget valg, og det tager ingen tid at installere eksempelvis en GPS eller autostol i din Sixtbil. Vores biludlejning i Eisenach er med til at gøre turen gennem Eisenach ubesværet, så hvorfor ikke tage 5 minutter her og nu, hvor du får forhåndsbooket bilen?
Show more
Godt at vide når du lejer i Eisenach
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Eisenach?
For at leje bil hos SIXT i Eisenach skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Eisenach.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Eisenach?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Eisenach. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 240 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Eisenach
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Eisenach?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Eisenach?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Eisenach?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Eisenach

Vis mere