Billeje
Eisenach
Oversæt
Tyskland // Eisenach
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Eisenach: Sixt biludlejning online booking

Smut forbi Sixt Biludlejning Eisenach og lej en af vores biler til enten forretningsrejsen eller ferieturen. Vælger du en udlejningsbil fra Sixt, er du for alvor klar til at udforske både byen og lokalområdet. Eisenach ligger i delstaten Thüringen, lige i hjertet af Tyskland, og interesserer du dig for historie og arkitektur, er du kommet til det helt rigtige sted. Her er der lagt op til en kulturferie af de helt særlige, og når du samtidig vælger billeje i Eisenach hos Sixt, har du mulighed for at udvide programmet til også at inkludere andre historiske byer såsom Jena, Weimar, Leipzig og Kassel.

 
 • Eisenach
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  Ma.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Eisenach

  Sixt Billeje
  Mühlhäuser Str. 15
  99817 Eisenach

  Ma.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Eisenach

Hvor vil du begynde i Eisenach? Der er mange gode forslag, men vores eget valg ville givetvis falde på borgen Wartburg, som er en af Thüringens mest velbesøgte attraktioner. Højt oppe på en bakketop udenfor byen ligger middelalderborgen, som kan spore sine rødder tilbage til det 13. århundrede. Her kan du se værelset, hvor Martin Luther i begyndelsen af det 16. århundrede oversatte Det Nye Testamente til tysk, og hvor Ludwig II af Bayern senere hentede inspiration til sit berømte slot Neuschwanstein. Med Sixtbilen er det en smal sag at tage turen ud til Wartburg, hvor du kan glæde dig til en fantastisk rejse gennem Tysklands historie. Interesserer du dig for klassisk musik, kan du med fordel også besøge Johann Sebastian Bachs fødehus, som i dag er et museum om komponistens liv og virke. Du har også mulighed for at lade kulturferien inkludere andre byer i nærheden, og her må du især ikke snyde dig selv for Weimar, som byder på museer om både Goethe, Schiller, Franz Listz og Bauhausarkitektur.

Den prisvenlige løsning

Billeje i Eisenach er både nemt og prisvenligt, når du tilvælger Sixt som samarbejdspartner. Den kombination af kvalitetsbiler til små penge og en god og imødekommende service, der har gjort os til et stærkt brand, kan du selvfølgelig også glæde dig til her i denne tyske filial. Vi tilbyder et bredt sortiment inden for økonomibiler, stationcars, 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter. Derudover har du altid mulighed for at opgradere en af vores førsteklasses biler med ekstraudstyr efter eget valg, og det tager ingen tid at installere eksempelvis en GPS eller autostol i din Sixtbil. Vores biludlejning i Eisenach er med til at gøre turen gennem Eisenach ubesværet, så hvorfor ikke tage 5 minutter her og nu, hvor du får forhåndsbooket bilen?

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice