Billeje i Düsseldorf

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Düsseldorf

Sixt Biludlejning i Düsseldorf

Sixt Biludlejning i Düsseldorf

Venter der et snarligt ophold i Düsseldorf, og er du interesseret i at kunne leje en bil på turen rundt i Tyskland? Hos Sixt Biludlejning i Düsseldorf lejer du kvalitetsbiler til yderst favorable priser, så du er klar til at besøge byens slotsbygninger, de hyggelige markedsgader, promenaden langs Rhinen og de mange eksklusive butikker. Sixt Biludlejning er klar til at vise dig alle plusserne ved at tilvælge billeje til såvel forretningsrejsen som storbyweekenden! Düsseldorf ligger centralt placeret i Tyskland og figurerer som en af hovedbyerne i Ruhrdistriktet. Med billeje i Düsseldorf har du ikke alene mulighed for at tage på rundrejse i byen, men kan også tage på dagsudflugter til Køln, Bonn, Essen og Dortmund for blot at nævne nogle af de mange muligheder, der venter ude i horisonten, hvorfor billeje i Düsseldorf er et godt valg for den forretningsrejsende. Der venter dog først en række attraktioner i Düsseldorf, såsom Rheinturm, der rager omkring 240 meter op i vejret, et hav af spændende museer, hyggelige cafégader og mikrobryggerier samt flere seværdige bygningsværker som Goethemuseet, Deutsche Oper og Rådhuset bygget i tre forskellige stilarter. Desuden er en udlejningsbil en god anledning til at tage en køretur langs Rhinen og opleve lidt af den idylliske stemning, der præger bybilledet.
Lej en bil her og nu hos Sixt

Lej en bil her og nu hos Sixt

Düsseldorf er kendt som værende et centralt omdrejningspunkt i Ruhrdistriktet, og byens driftige natur afspejles bl.a. af flere flodhavne samt en international lufthavn, der gør det nemt for rejsende at tage turen mod det centrale Tyskland og bevæge sig videre mod det ønskede Sixtkontor, hvor du nemt kan afhente den udlejningsbil, du har bestilt online eller over nettet. Vi kan f.eks. tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorier som 4x4, stationcars, økonomibiler, varevogne og stationcars. Du bedes venligst være opmærksom på, at udvalget kan variere, alt efter hvilken filial du vælger at booke hos.
Har du tjek på ekstraudstyret?

Har du tjek på ekstraudstyret?

Med Sixts biludlejning i Düsseldorf får du hurtigt styr på alle detaljerne omkring din udlejningsbil. Vi tilbyder dig bl.a. at opgradere udlejningsbilen med flere former for ekstraudstyr. Du kan f.eks. vælge at tilføje en GPS eller integrere en autostol, så der er styr på sikkerheden for den mindste i familien. Vi står også gerne for flere tillægsservices såsom at tilføje en ekstra chauffør på lejekontrakten, ligesom flere af vores filialer kører med en 24 timers returneringsservice. Kontakt os meget gerne for nærmere information.
Show more
Godt at vide når du lejer i Düsseldorf
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Düsseldorf?
For at leje bil hos SIXT i Düsseldorf skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Düsseldorf.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Düsseldorf?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Düsseldorf. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 11196 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,4)
Køretøjet
(4,4)

FAQs om lejemål i Düsseldorf

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Düsseldorf?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Düsseldorf?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Düsseldorf?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?