Billeje i Dresden

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Dresden

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dresden Vest 24h der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Dresden

Sixt Biludlejning i Dresden

Sixt Biludlejning i Dresden

Velkommen til Sixt Biludlejning i Dresden, som er det ideelle udgangspunkt, hvis du skal opleve det østlige Tyskland. Vælg Sixtkontoret, der passer dig bedst. Du kan f.eks. både starte ud i Dresdens lufthavn eller ved banegården, så book allerede i dag din foretrukne bilkategori online eller telefonisk ved Sixtteamet. Dresden byder på alt fra fascinerende historieseværdigheder og arkitektur til dejlige naturomgivelser, og du vil hurtigt opdage, at en udlejningsbil gør det meget lettere at nå frem til de forskellige seværdigheder. Med Sixt er du i gode hænder og kan nyde et førsteklasses køretøj, som er både pålideligt og komfortabelt. Alle vores kvalitetsbiler er i gennemsnit kun få måneder gamle, så lej gerne en bil hos os. Sixt Biludlejning er en af de største aktører i branchen.  Takket være sin rige historie, smukke arkitektur og naturskønne beliggenhed ved Elben har Dresden etableret sig som en af Tysklands mest berømte byer. Uanset om du er i området på forretningsrejse, en romantisk weekend eller familieferie, giver billeje i Dresden dig chancen for at opleve seværdigheder og rejse i dit eget tempo. Gå ikke glip af Dresdens arkitektoniske skatte, såsom den enestående Semperoper med smukke udsmykninger og renæssancearkitektur, eller den historiske bro Blaues Wunder, som er lidt af et mesterværk. Fra Sixt Biludlejning i Dresden har du heller ikke langt til fascinerende slotte. Besøg Dresden slot og udforsk de kongelige skatte, som er imponerende værker af guld, sølv, elfenben, bronze og rav samt den største grønne diamant i verden. Hvis du vil lidt uden for Dresden, kan du også køre mod nærliggende Schloss Moritzburg og Burg Stolpen, som er omgivet af skøn saksisk natur. Tag også gerne til den smukke Dresden Frauenkirche, som byder på en flot kuppel og en dejlig udsigt over Dresden fra det 67 meter høje udsigtspunkt, eller lad Sixtbilen føre dig til Gemäldegalerie Alte Meister, hvis du vil nyde god gammel kunst fra 1400 til 1700tallet.
Med Sixt skræddersyer du din helt egen bilrejse

Med Sixt skræddersyer du din helt egen bilrejse

Ved Sixt Biludlejning i Dresden finder du et stort udvalg af kvalitetskøretøjer i forskellige stilarter. Uanset dit budget eller kørselsbehov har Sixt din ideelle bil til rejsen ved en af filialerne. Du kan desuden nemt skræddersy billejen i Dresden til at passe netop dine ønsker. Nyd godt af tilbuddene på alle former for tjenester og tilbehør, herunder autostole, GPS navigation, fuld kaskobeskyttelse, ubegrænset kilometertal eller registrering af en ekstra chauffør under opholdet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Dresden
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dresden?
For at leje bil hos SIXT i Dresden skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dresden.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dresden?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dresden. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 2235 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Køretøjet
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Dresden
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dresden?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dresden?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dresden?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Dresden

Vis mere