Billeje
Dresden
Oversæt
Tyskland // Dresden
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dresden: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Dresden, som er det ideelle udgangspunkt, hvis du skal opleve det østlige Tyskland. Vælg Sixtkontoret, der passer dig bedst. Du kan f.eks. både starte ud i Dresdens lufthavn eller ved banegården, så book allerede i dag din foretrukne bilkategori online eller telefonisk ved Sixtteamet. Dresden byder på alt fra fascinerende historieseværdigheder og arkitektur til dejlige naturomgivelser, og du vil hurtigt opdage, at en udlejningsbil gør det meget lettere at nå frem til de forskellige seværdigheder. Med Sixt er du i gode hænder og kan nyde et førsteklasses køretøj, som er både pålideligt og komfortabelt. Alle vores kvalitetsbiler er i gennemsnit kun få måneder gamle, så lej gerne en bil hos os. Sixt Biludlejning er en af de største aktører i branchen.  

 
 • Dresden Lufthavn
  Wilhelmine-Reichard-Ring 1
  01109 Dresden

  Ma.07:00 - 18:00
  Ti. - Fr.07:00 - 21:00
  Sø.17:30 - 23:15
  Helligdag12:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Dresden Vest 24h
  Hamburger Str. 11
  01067 Dresden

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Dresden Lufthavn

  Sixt Billeje
  Wilhelmine-Reichard-Ring 1
  01109 Dresden

  Ma.07:00 - 18:00
  Ti. - Fr.07:00 - 21:00
  Sø.17:30 - 23:15
  Helligdag12:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Dresden Vest 24h

  Sixt Billeje
  Hamburger Str. 11
  01067 Dresden

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Dresden

Takket være sin rige historie, smukke arkitektur og naturskønne beliggenhed ved Elben har Dresden etableret sig som en af Tysklands mest berømte byer. Uanset om du er i området på forretningsrejse, en romantisk weekend eller familieferie, giver billeje i Dresden dig chancen for at opleve seværdigheder og rejse i dit eget tempo. Gå ikke glip af Dresdens arkitektoniske skatte, såsom den enestående Semperoper med smukke udsmykninger og renæssancearkitektur, eller den historiske bro Blaues Wunder, som er lidt af et mesterværk. Fra Sixt Biludlejning i Dresden har du heller ikke langt til fascinerende slotte. Besøg Dresden slot og udforsk de kongelige skatte, som er imponerende værker af guld, sølv, elfenben, bronze og rav samt den største grønne diamant i verden. Hvis du vil lidt uden for Dresden, kan du også køre mod nærliggende Schloss Moritzburg og Burg Stolpen, som er omgivet af skøn saksisk natur. Tag også gerne til den smukke Dresden Frauenkirche, som byder på en flot kuppel og en dejlig udsigt over Dresden fra det 67 meter høje udsigtspunkt, eller lad Sixtbilen føre dig til Gemäldegalerie Alte Meister, hvis du vil nyde god gammel kunst fra 1400 til 1700tallet.

Med Sixt skræddersyer du din helt egen bilrejse

Ved Sixt Biludlejning i Dresden finder du et stort udvalg af kvalitetskøretøjer i forskellige stilarter. Uanset dit budget eller kørselsbehov har Sixt din ideelle bil til rejsen ved en af filialerne. Du kan desuden nemt skræddersy billejen i Dresden til at passe netop dine ønsker. Nyd godt af tilbuddene på alle former for tjenester og tilbehør, herunder autostole, GPS navigation, fuld kaskobeskyttelse, ubegrænset kilometertal eller registrering af en ekstra chauffør under opholdet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice