Billeje i Dortmund

 

Mest populære i Dortmund

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dortmund Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Dortmund

Sixt Biludlejning i Dortmund

Sixt Biludlejning i Dortmund

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Dortmund, så vi kan give dig de bedste forudsætninger for at opleve alt det, du vil af denne dejlige region af Tyskland. Dortmund ligger i Vesttyskland og i den østlige del af Ruhrområdet. Det er en af de større byer i Nordrhein Westfalen, og her tilbyder Sixt favorable priser på et stort udvalg af premium køretøjer. Uanset om du er på udkig efter et mindre eller større køretøj eller en luksusmodel eller økonomibil, har Sixt dækket dine behov for mobilitet og kvalitet i det velassorterede sortiment. Bestil din foretrukne kvalitetsbil i dag og glæd dig til et ophold i Tyskland med Sixt. Der er så meget at se og gøre i denne historiske by, og med Sixts billeje i Dortmund får du chancen for at opleve lidt af det hele. Kør bl.a. til byens berømte zoologiske have med hele familien, se de ca. 3000 roser ved Rosarium, og nyd alle de gode butikker og spisemuligheder. I Dortmund kan du desuden besøge fantastiske kunstmuseer, såsom Museum Ostwall og Musem für Kunst Kulturgeschichte, og smukke bygninger à la St. Reinold%u2019s Kirke og Marienkirche. Hvis du får chancen for at se en Borussia Dortmund fodboldkamp, bør du opleve et af de bedste fodboldhold i Tyskland. Brug også gerne lidt tid i hyggelige Hohensyburg, syd for Dortmund, eller tilbring en afslappende køretur med smukke udsigter i den dejlige Ruhrdal. Uanset hvad du bestemmer dig for at gøre i Dortmund og omegn, bevæger du dig rundt med lethed, når du lejer en bil fra Sixt Biludlejning i Dortmund. Sixtteamet ser frem imod at hjælpe dig, hvad enten du skal til at påbegynde eller fortsætte bilrejsen i Vesttyskland.
Fantastiske kvalitetsbiler til favorable priser

Fantastiske kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt giver alle mulighed for at leje en prisvenlig og pålidelig udlejningsbil til ferien eller forretningsrejsen. Sixt Biludlejning i Dortmund tilbyder alle et bredt udbud af moderne køretøjer fra verdensførende bilproducenter. Nyd alt fra luksus sportsvogne, smarte økonomibiler, praktiske stationcars, robuste 4x4 til varevogne og minibusser. Bemærk, at selvom vi ikke kan garantere dig en nøjagtig bilmodel, vil du modtage et tilsvarende køretøj inden for den samme bilkategori. Du booker nemt din drømmebil online, via vores app eller telefonisk, og så venter bilen på dig, når du ankommer i Dortmund. Opgradér eventuelt din billeje i Dortmund med Sixts attraktive tilbud på nyttigt ekstraudstyr og tjenester, der bliver et ekstra plus på turen.
Show more

Godt at vide når du lejer i Dortmund

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dortmund?
For at leje bil hos SIXT i Dortmund skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dortmund.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dortmund?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dortmund. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 2192 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,1)
Overdragelse af køretøj
(4,1)

FAQs om lejemål i Dortmund

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dortmund?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dortmund?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dortmund?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?