Billeje i Donauwörth

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Donauwörth

* Priserne er udregnet den 26.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Donauwörth der starter den 02.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Donauwörth

Sixt Biludlejning i Donauwörth

Sixt Biludlejning i Donauwörth

Kontakt Sixtteamet og få styr op din biludlejning i Donauwörth, hvis du drømmerom at udforske Tyskland på egen hånd i en af vores gode udlejningsbiler. Den lille sydtyske by Donauwörth ligger i delstaten Bayern, og herfra har du ca. 100 km til de større byer München, Stuttgart og Nürnberg. Det er et fremragende valg at satse på billeje i Donauwörth, hvis du både vil opleve den lille by og resten af Bayern. Så lej en bil allerede i dag. En udlejningsbil giver dig friheden til at tage på sjove roadtrips, når du får lyst, og uanset om du foretrækker at planlægge rejseruten hjemmefra eller tage dagen, som den kommer, vil din rejse blive lidt ekstra behagelig med en udlejningsbil ved din side.Med Sixt oplever du altid en høj kvalitet og stor frihed under dit ophold. Donauwörth giver dig f.eks. chancen for at køre rundt om floden Donau, der også byder ind med gode vandremuligheder langs den skønne promenade. Hvis vejret er med dig, kan du desuden lade Sixtbilen føre dig sydpå langs Donau til søen Riedlinger Baggersee, der har gode bademuligheder og legepladser til børnene. Fra Sixt Biludlejning i Donauwörth har du heller ikke langt til det lille Heimatmuseum på øen Ried, hvor du kan lære om den lokale kulturhistorie, ligesom du kan sætte kurs mod den dejlige park ved klostret Klosteranlage Heilig Kreuz, for en hyggelig gåtur i historiske og naturskønne omgivelser. Hvis du trænger til eventyr i storbyen, kan du såmænd straks tage på en dagsudflugt til München, der huser Englischer Garten, det fascinerende rokokoslot Nymphenburg og den ganske verdensberømte Oktoberfest.
Lej din drømmebil hos erfarne Sixt i Donauwörth

Lej din drømmebil hos erfarne Sixt i Donauwörth

Med Sixt billeje i Donauwörth vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig. Sixtbilen gør det enkelt at tage rundt i den lille, hyggelige by, og hvis du vil udforske Bayern eller tage længere væk, sikrer din udlejningsbil dig al den ønskede komfort på udflugten. Uanset om du skal afsted alene på forretningsrejse og foretrækker en moderne økonomibil eller stationcar, eller du skal have hele familien med på turen og har brug for en rummelig 4x4'er eller minibus, finder du det rette køretøj ved Sixt Biludlejning i Donauwörth. Sixt yder desuden en fuldendt kundeservice. Tøv ikke med at stille krav til os, for vi vil så gerne give dig det bedste mulige startskud til turen gennem en af Tysklands største delstater.
Show more
Godt at vide når du lejer i Donauwörth
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Donauwörth?
For at leje bil hos SIXT i Donauwörth skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Donauwörth.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Donauwörth?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Donauwörth. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 235 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Donauwörth
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Donauwörth?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Donauwörth?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Donauwörth?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Donauwörth

Vis mere