Billeje
Donauwörth
Oversæt
Tyskland // Donauwörth
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Donauwörth: Sixt biludlejning online booking

Kontakt Sixtteamet og få styr op din biludlejning i Donauwörth, hvis du drømmerom at udforske Tyskland på egen hånd i en af vores gode udlejningsbiler. Den lille sydtyske by Donauwörth ligger i delstaten Bayern, og herfra har du ca. 100 km til de større byer München, Stuttgart og Nürnberg. Det er et fremragende valg at satse på billeje i Donauwörth, hvis du både vil opleve den lille by og resten af Bayern. Så lej en bil allerede i dag. En udlejningsbil giver dig friheden til at tage på sjove roadtrips, når du får lyst, og uanset om du foretrækker at planlægge rejseruten hjemmefra eller tage dagen, som den kommer, vil din rejse blive lidt ekstra behagelig med en udlejningsbil ved din side.

 
 • Donauwörth
  Bahnhofstr. 24a
  86609 Donauwörth

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Donauwörth

  Sixt Billeje
  Bahnhofstr. 24a
  86609 Donauwörth

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Donauwörth

Med Sixt oplever du altid en høj kvalitet og stor frihed under dit ophold. Donauwörth giver dig f.eks. chancen for at køre rundt om floden Donau, der også byder ind med gode vandremuligheder langs den skønne promenade. Hvis vejret er med dig, kan du desuden lade Sixtbilen føre dig sydpå langs Donau til søen Riedlinger Baggersee, der har gode bademuligheder og legepladser til børnene. Fra Sixt Biludlejning i Donauwörth har du heller ikke langt til det lille Heimatmuseum på øen Ried, hvor du kan lære om den lokale kulturhistorie, ligesom du kan sætte kurs mod den dejlige park ved klostret Klosteranlage Heilig Kreuz, for en hyggelig gåtur i historiske og naturskønne omgivelser. Hvis du trænger til eventyr i storbyen, kan du såmænd straks tage på en dagsudflugt til München, der huser Englischer Garten, det fascinerende rokokoslot Nymphenburg og den ganske verdensberømte Oktoberfest.

Lej din drømmebil hos erfarne Sixt i Donauwörth

Med Sixt billeje i Donauwörth vil du helt sikkert ikke komme til at kede dig. Sixtbilen gør det enkelt at tage rundt i den lille, hyggelige by, og hvis du vil udforske Bayern eller tage længere væk, sikrer din udlejningsbil dig al den ønskede komfort på udflugten. Uanset om du skal afsted alene på forretningsrejse og foretrækker en moderne økonomibil eller stationcar, eller du skal have hele familien med på turen og har brug for en rummelig 4x4'er eller minibus, finder du det rette køretøj ved Sixt Biludlejning i Donauwörth. Sixt yder desuden en fuldendt kundeservice. Tøv ikke med at stille krav til os, for vi vil så gerne give dig det bedste mulige startskud til turen gennem en af Tysklands største delstater.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice