Billeje i Deggendorf

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Deggendorf

* Priserne er udregnet den 26.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Plattling near Deggendorf der starter den 02.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Deggendorf

Sixt Biludlejning i Deggendorf

Sixt Biludlejning i Deggendorf

Du finder Sixt Biludlejning i Deggendorf i det sydøstlige hjørne af Tyskland, og her venter kvalitetsbilen til din ferie eller forretningsrejse. Personalet ved Sixtkontoret tager godt imod dig og glæder sig til at overrække bilnøgler og lejekontrakt til dig. Udforsk Bayern i din udlejningsbil og besøg museer, kirker og katedraler samt den smukke natur. Fra Sixtafdelingen i Plattling ved Deggendorf har du desuden både mulighed for at tage på tur til storbyen München og nabolandene Tjekkiet og Østrig. Vi ser frem til at guide dig på den kommende bilrejse. Deggendorf ligger omtrent 800 meter over havniveau, og fra den tyske by kan man nyde fantastiske udsigter over det omgivende landskab. Byen har den perfekte blanding af kultur, natur og turisme, hvilket giver dig mange oplevelsestilbud. Fra Sixt Biludlejning i Plattling ved Deggendorf har du kun få kilometer til byens middelalderlige bykerne, hvor du kan slentre i de hyggelige gader, se gadeteater og nyde andre historiske aktiviteter, der giver dig et indblik i Deggensdorfs fortid. Med din udlejningsbil kan du desuden besøge historiske pladser som det hyggelige Alte Rathaus, den smukke Heilig Grabkirche St. Peter und Paul eller det interessante Handwerksmuseum. Eller lad billeje i Deggendorf tage dig med en tur til byens 18 hullers golfbane, så du kan nyde en afslappet eftermiddag med spil og et smukt landskab, mens shoppinggenet kan få næring i Deggendorfs enorme indkøbscenter. Med en Sixtbil får du mange muligheder på din rejse.
Hvilken af vores prisvenlige kvalitetsbiler passer dig?

Hvilken af vores prisvenlige kvalitetsbiler passer dig?

Sixt Biludlejning i Deggendorf tilbyder dig et stort udvalg af formidable køretøjer, hvor der er taget hensyn til alles ønsker og behov. Du kan vælge mellem alt fra mindre økonomibiler til super praktiske stationcars, robuste 4x4 og større varevogne og lign. Når du lejer en bil ved Sixt, bliver rejsen problemfri med hensyn til kørslen, og med et udvalg som dette kan alle finde det ideelle køretøj, der passer til besøget i Deggendorf. Foruden det store biludvalg kan du også tilføje ekstra tjenester og tilbehør til billejen i Deggendorf. Det kan bl.a. handle om en fuld kaskobeskyttelse, GPS navigation, en autostol til babyen eller ubegrænset kilometertal for fuld frihed på bilrejsen. Book din drømmebil online, via Sixts app eller pr. telefon, så du er godt rustet til et bileventyr i sydøstlige Tyskland. Har du brug for ekspertisen fra en af branchens tunge drenge, er Sixt Biludlejning altid klar til at guide dig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Deggendorf
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Deggendorf?
For at leje bil hos SIXT i Deggendorf skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Deggendorf.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Deggendorf?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Deggendorf. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Deggendorf
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Deggendorf?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Deggendorf?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Deggendorf?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Deggendorf

Vis mere