Billeje
Deggendorf
Oversæt
Tyskland // Deggendorf
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Deggendorf: Sixt biludlejning online booking

Du finder Sixt Biludlejning i Deggendorf i det sydøstlige hjørne af Tyskland, og her venter kvalitetsbilen til din ferie eller forretningsrejse. Personalet ved Sixtkontoret tager godt imod dig og glæder sig til at overrække bilnøgler og lejekontrakt til dig. Udforsk Bayern i din udlejningsbil og besøg museer, kirker og katedraler samt den smukke natur. Fra Sixtafdelingen i Plattling ved Deggendorf har du desuden både mulighed for at tage på tur til storbyen München og nabolandene Tjekkiet og Østrig. Vi ser frem til at guide dig på den kommende bilrejse.

 
 • Plattling near Deggendorf
  Straubinger Str. 36a
  94447 Plattling

  Ma. - Fr.07:30 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Plattling near Deggendorf

  Sixt Billeje
  Straubinger Str. 36a
  94447 Plattling

  Ma. - Fr.07:30 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Deggendorf

Deggendorf ligger omtrent 800 meter over havniveau, og fra den tyske by kan man nyde fantastiske udsigter over det omgivende landskab. Byen har den perfekte blanding af kultur, natur og turisme, hvilket giver dig mange oplevelsestilbud. Fra Sixt Biludlejning i Plattling ved Deggendorf har du kun få kilometer til byens middelalderlige bykerne, hvor du kan slentre i de hyggelige gader, se gadeteater og nyde andre historiske aktiviteter, der giver dig et indblik i Deggensdorfs fortid. Med din udlejningsbil kan du desuden besøge historiske pladser som det hyggelige Alte Rathaus, den smukke Heilig Grabkirche St. Peter und Paul eller det interessante Handwerksmuseum. Eller lad billeje i Deggendorf tage dig med en tur til byens 18 hullers golfbane, så du kan nyde en afslappet eftermiddag med spil og et smukt landskab, mens shoppinggenet kan få næring i Deggendorfs enorme indkøbscenter. Med en Sixtbil får du mange muligheder på din rejse.

Hvilken af vores prisvenlige kvalitetsbiler passer dig?

Sixt Biludlejning i Deggendorf tilbyder dig et stort udvalg af formidable køretøjer, hvor der er taget hensyn til alles ønsker og behov. Du kan vælge mellem alt fra mindre økonomibiler til super praktiske stationcars, robuste 4x4 og større varevogne og lign. Når du lejer en bil ved Sixt, bliver rejsen problemfri med hensyn til kørslen, og med et udvalg som dette kan alle finde det ideelle køretøj, der passer til besøget i Deggendorf. Foruden det store biludvalg kan du også tilføje ekstra tjenester og tilbehør til billejen i Deggendorf. Det kan bl.a. handle om en fuld kaskobeskyttelse, GPS navigation, en autostol til babyen eller ubegrænset kilometertal for fuld frihed på bilrejsen. Book din drømmebil online, via Sixts app eller pr. telefon, så du er godt rustet til et bileventyr i sydøstlige Tyskland. Har du brug for ekspertisen fra en af branchens tunge drenge, er Sixt Biludlejning altid klar til at guide dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice