Billeje i Darmstadt

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Darmstadt

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Darmstadt der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Darmstadt

Sixt Biludlejning i Darmstadt

Sixt Biludlejning i Darmstadt

Velkommen til Sixt Biludlejning i Darmstadt, hvor Sixtteamet glæder sig til at tage imod dig og give dig en god start på rejsedrømmene i Tyskland. Darmstadt finder du i delstaten Hessen i den sydvestlige del af landet og ca. 30 km syd for storbyen Frankfurt am Main. Lej en bil hos Sixt, hvis du ønsker friheden til at tage på opdagelse, når det passer dig og ikke alle andre! Sixts førsteklasses køretøjer er tilgængelige i alt fra små og kompakte til større og rummelige modeller, som alle kan lejes til en fordelagtig pris. Det betyder, at alle rejsende har mulighed for at finde den ideelle udlejningsbil, der lever op til forventninger og behov. Billeje i Darmstadt kan forhåndsreserveres via hjemmesiden, app eller pr. telefon.Hvis din rejse nu kommer til at gå gennem charmerende Darmstadt, kan du glæde dig til alt fra fantastiske museer til smukke bygninger og sjove oplevelser. Tænd motoren og lad dækkene finde vejtil det interessante og familievenlige Hessisches Landesmuseum, der byder på kunst i jugendstil og art deco, en fantastisk zoologisk afdeling samt en imponerende egyptisk samling. Det er helt klart også værd at tage videre til den lille Darmstadts zoologiske have Vivarium, der bl.a. har et pragtfuldt walkin abekabinet, ligesom du kan tage turen fra Sixt Biludlejning i Darmstadt til det lokalhistoriske Altstadtmuseum Hinkelsturm, hvor du kan lære mere om byens historie, mens du nyder udsigten.
Fleksibilitet med Sixt

Fleksibilitet med Sixt

Fleksibilitet bliver nøgleordet, når du tager rejsen med Sixtbilen. De forskellige Sixtkontorer i Darmstadt giver dig mulighed for at afhente og returnere køretøjet fra den ønskede destination efter eget valg. Derudover kan Sixtbilen tage dig direkte til seværdighederne, og hvis du har brug for en pause, så gør du blot det, da du selv sammensætter oplevelserne. Med billeje i Darmstadt får du gavn af vores førsteklasses biler, der holder en høj kvalitet og komfort. Én af præmisserne ved at leje bil hos Sixt er, at der er styr på tingene og kvaliteten og ikke mindst prisen. Ved Sixt Biludlejning i Darmstadt finder du også et alsidigt sortiment af ekstraudstyr, så nyd din tur rundt i Sydtyskland med vores udstyr, men på dine betingelser. Vi har været i branchen siden 1912 og har opbygget et globalt og troværdigt brand, der har øje for mennesket. Du bliver derfor altid prioriteret hos os, så du kan trygt sætte dig ind i en af vores biler.
Show more
Godt at vide når du lejer i Darmstadt
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Darmstadt?
For at leje bil hos SIXT i Darmstadt skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Darmstadt.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Darmstadt?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Darmstadt. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 1152 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Darmstadt
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Darmstadt?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Darmstadt?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Darmstadt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Darmstadt

Vis mere