Billeje
Darmstadt
Oversæt
Tyskland // Darmstadt
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Darmstadt: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Darmstadt, hvor Sixtteamet glæder sig til at tage imod dig og give dig en god start på rejsedrømmene i Tyskland. Darmstadt finder du i delstaten Hessen i den sydvestlige del af landet og ca. 30 km syd for storbyen Frankfurt am Main. Lej en bil hos Sixt, hvis du ønsker friheden til at tage på opdagelse, når det passer dig og ikke alle andre! Sixts førsteklasses køretøjer er tilgængelige i alt fra små og kompakte til større og rummelige modeller, som alle kan lejes til en fordelagtig pris. Det betyder, at alle rejsende har mulighed for at finde den ideelle udlejningsbil, der lever op til forventninger og behov. Billeje i Darmstadt kan forhåndsreserveres via hjemmesiden, app eller pr. telefon.

 
 • Darmstadt
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Darmstadt

  Sixt Billeje
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Darmstadt

Hvis din rejse nu kommer til at gå gennem charmerende Darmstadt, kan du glæde dig til alt fra fantastiske museer til smukke bygninger og sjove oplevelser. Tænd motoren og lad dækkene finde vejtil det interessante og familievenlige Hessisches Landesmuseum, der byder på kunst i jugendstil og art deco, en fantastisk zoologisk afdeling samt en imponerende egyptisk samling. Det er helt klart også værd at tage videre til den lille Darmstadts zoologiske have Vivarium, der bl.a. har et pragtfuldt walkin abekabinet, ligesom du kan tage turen fra Sixt Biludlejning i Darmstadt til det lokalhistoriske Altstadtmuseum Hinkelsturm, hvor du kan lære mere om byens historie, mens du nyder udsigten.

Fleksibilitet med Sixt

Fleksibilitet bliver nøgleordet, når du tager rejsen med Sixtbilen. De forskellige Sixtkontorer i Darmstadt giver dig mulighed for at afhente og returnere køretøjet fra den ønskede destination efter eget valg. Derudover kan Sixtbilen tage dig direkte til seværdighederne, og hvis du har brug for en pause, så gør du blot det, da du selv sammensætter oplevelserne. Med billeje i Darmstadt får du gavn af vores førsteklasses biler, der holder en høj kvalitet og komfort. Én af præmisserne ved at leje bil hos Sixt er, at der er styr på tingene og kvaliteten og ikke mindst prisen. Ved Sixt Biludlejning i Darmstadt finder du også et alsidigt sortiment af ekstraudstyr, så nyd din tur rundt i Sydtyskland med vores udstyr, men på dine betingelser. Vi har været i branchen siden 1912 og har opbygget et globalt og troværdigt brand, der har øje for mennesket. Du bliver derfor altid prioriteret hos os, så du kan trygt sætte dig ind i en af vores biler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice