Billeje i Dachau

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Dachau

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dachau der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Dachau

Sixt Biludlejning i Dachau

Sixt Biludlejning i Dachau

Start turen ved Sixt Biludlejning i Dachau, hvor du vælger drømmebilen til Tysklandsrejsen udfra et alsidigt sortiment af kvalitetsbiler. Sixt har tilbudt førsteklasses udlejningsbiler til kunder verden over i mange år, og når du vælger Sixt som din biludlejer, er du sikret høj kvalitet, favorable priser og fleksibilitet under opholdet. Du kan udnytte din kvalitets Sixtbil til at udforske Dachau og delstaten Bayern i et tempo, der passer dig. Sixt billeje i Dachau giver dig mulighed for at opdage den omgivende natur, hvor busser og toge ikke kan tage dig hen, men du kan også sætte kurs mod storbyen München eller besøge nabolandet Østrig. Udforsk det sydlige Tyskland i Sixtbilen.Med Sixt billeje i Dachau bliver det nemmere at tage på opdagelse i delstaten Bayern, der byder på alt fra fascinerende historie til smuk natur. Den spændende by Dachau er nok desværre bedst kendt for koncentrationslejren under Anden Verdenskrig, og du bør ikke gå glip af et besøg ved mindespladsen for lejren, som giver et følelsesladet indblik i byens grusomme fortid. Lidt mere opløftende vil en tur til det smukke Dachau slot være, der byder på en smuk gårdhave og dejlige udsigter, og bagefter har du alle muligheder for at slentrerundt i Dachaus hyggelige gamle bydel. Fra Sixt Biludlejning i Dachau har du heller ikke langt til det populære skisportssted i Bergkirchen, og hvis du får lyst til en uforglemmelig oplevelse, kan du styre Sixtbilen i retning af det betagende slot Neuschwanstein i det sydligste Bayern.
Komfort og kvalitet står i fokus hos Sixt

Komfort og kvalitet står i fokus hos Sixt

Hos Sixt nyder du stor frihed til at planlægge din rejse efter dit humør. Vores mange udlejningsbiler er lig med komfort og høj kvalitet under opholdet, uanset om du vælger at leje en økonomibil, stationcar, 4x4%u2019er, minibus eller sportsvogn. Du har mulighed for at booke via bestillingsdelen på Sixts hjemmeside, men kan også ringe til kundeservice eller gå ind på appen for at reservere et køretøj fra din foretrukne bilkategori. Ved mange af Sixts kontorer er fleksibiliteten så stor, at du kan afhente eller tilbagelevere udlejningsbilen, når det bedst passer dig, takket være en 24 timers service. Ekstraudstyr, såsom GPS navigation tilføjer du også nemt ved Sixt Biludlejning i Dachau. Få lidt mere ud af din rejsen med en pålidelig og komfortabel Sixtbil. Sixtkoncernen har udlejet biler i en menneskealder og er samtidig en af de største aktører på verdensplan.
Show more
Godt at vide når du lejer i Dachau
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dachau?
For at leje bil hos SIXT i Dachau skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dachau.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dachau?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dachau. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 364 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Dachau
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dachau?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dachau?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dachau?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Dachau

Vis mere