Billeje
Dachau
Oversæt
Tyskland // Dachau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dachau: Sixt biludlejning online booking

Start turen ved Sixt Biludlejning i Dachau, hvor du vælger drømmebilen til Tysklandsrejsen udfra et alsidigt sortiment af kvalitetsbiler. Sixt har tilbudt førsteklasses udlejningsbiler til kunder verden over i mange år, og når du vælger Sixt som din biludlejer, er du sikret høj kvalitet, favorable priser og fleksibilitet under opholdet. Du kan udnytte din kvalitets Sixtbil til at udforske Dachau og delstaten Bayern i et tempo, der passer dig. Sixt billeje i Dachau giver dig mulighed for at opdage den omgivende natur, hvor busser og toge ikke kan tage dig hen, men du kan også sætte kurs mod storbyen München eller besøge nabolandet Østrig. Udforsk det sydlige Tyskland i Sixtbilen.

 
 • Dachau

  Sixt Billeje
  Newtonstr. 8
  85221 Dachau

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Dachau

Med Sixt billeje i Dachau bliver det nemmere at tage på opdagelse i delstaten Bayern, der byder på alt fra fascinerende historie til smuk natur. Den spændende by Dachau er nok desværre bedst kendt for koncentrationslejren under Anden Verdenskrig, og du bør ikke gå glip af et besøg ved mindespladsen for lejren, som giver et følelsesladet indblik i byens grusomme fortid. Lidt mere opløftende vil en tur til det smukke Dachau slot være, der byder på en smuk gårdhave og dejlige udsigter, og bagefter har du alle muligheder for at slentrerundt i Dachaus hyggelige gamle bydel. Fra Sixt Biludlejning i Dachau har du heller ikke langt til det populære skisportssted i Bergkirchen, og hvis du får lyst til en uforglemmelig oplevelse, kan du styre Sixtbilen i retning af det betagende slot Neuschwanstein i det sydligste Bayern.

Komfort og kvalitet står i fokus hos Sixt

Hos Sixt nyder du stor frihed til at planlægge din rejse efter dit humør. Vores mange udlejningsbiler er lig med komfort og høj kvalitet under opholdet, uanset om du vælger at leje en økonomibil, stationcar, 4x4%u2019er, minibus eller sportsvogn. Du har mulighed for at booke via bestillingsdelen på Sixts hjemmeside, men kan også ringe til kundeservice eller gå ind på appen for at reservere et køretøj fra din foretrukne bilkategori. Ved mange af Sixts kontorer er fleksibiliteten så stor, at du kan afhente eller tilbagelevere udlejningsbilen, når det bedst passer dig, takket være en 24 timers service. Ekstraudstyr, såsom GPS navigation tilføjer du også nemt ved Sixt Biludlejning i Dachau. Få lidt mere ud af din rejsen med en pålidelig og komfortabel Sixtbil. Sixtkoncernen har udlejet biler i en menneskealder og er samtidig en af de største aktører på verdensplan.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice