Billeje i Cuxhaven

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Cuxhaven

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cuxhaven der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Cuxhaven

Sixt Biludlejning i Cuxhaven

Sixt Biludlejning i Cuxhaven

Sixt Biludlejning Cuxhaven byder dig indenfor i det nordvestlige Tyskland. Filialen ligger blot 100 km fra millionbyen Hamburg, så du kan nemt både kombinere køreture gennem den flotte, rå natur med storbyens fest og farver, såsom forlystelserne på Reeperbahn, ligesom byen er rig på shoppingmuligheder. Det barske vadehavslandskab indbyder til vandreture samt solbadning på stranden, måske i selskab med en god roman. Når du vælger billeje i Cuxhaven hos Sixt, får du en tryghedsskabende oplevelse med et af verdens største firmaer på området, der er kendt for at udleje kvalitetsbiler til fair priser. Havnebyen Cuxhaven har en lang historie som et yndet rejsemål for tyske turister, og i dag lokker de lange strande og promenadeområdet Alte Liebe stadig rejsende, som ønsker at sætte tempoet ned og lade batterierne op. Fra promenadeområdet ser man hurtigt byens vartegn, det gamle træfyrtårn Kugelbake, som i mange år hjalp skibene medat navigere ind mod byen for senere at sejle ned ad Elben til Hamburg. Det smukke vadehavsområde er ligeledes et oplagt feriemål, hvis du vil se Cuxhaven fra sin allerbedste side, og har du lyst til at kombinere udendørsoplevelserne med et museumsbesøg, er det bare at tage Sixtbilen til nærliggende Sahlenburg, hvor du for alvor kan dykke ned i floraen og faunaen i naturområdet, der er optaget som verdensarv af UNESCO. Begynder sulten at melde sig, er der rig mulighed for at få stiftet bekendtskab med et andet aspekt af Cuxhavens maritime historie, nemlig de mange skaldyrsretter, som præger menukortene i byen. Bevæg dig i retning af de hyggelige restauranter i havneområdet, mens du lægger planer for resten af dagen. En tur til Hamburg måske? Eller ud i det blå med panoramaudsigt over havet? Lej en bil hos Sixt Biludlejning Cuxhaven.
Sixt Biludlejning er mange rejsendes førstevalg

Sixt Biludlejning er mange rejsendes førstevalg

Sixt Biludlejning er kendt verden over for vores gode udvalg af førsteklasses biler til små penge samt vores altid høje serviceniveau, og begge dele kan du selvfølgelig også se frem til på vores kontorer i Cuxhaven. Stationcars, 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleterer blot nogle af de biler, du kan hente på Sixtkontoret lige ved havnen. Vores medarbejdere er effektive og professionelle, og vi har også altid tid til at tage en lille ekstrasnak om nogle af vores mange tillægsydelser, der udelukkende er et tilbud, hvad angår din billeje i Cuxhaven. Du kan stole fuldt ud på, at vi kun vil dig det bedste.
Show more
Godt at vide når du lejer i Cuxhaven
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Cuxhaven?
For at leje bil hos SIXT i Cuxhaven skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Cuxhaven.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Cuxhaven?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Cuxhaven. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 232 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Cuxhaven
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Cuxhaven?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Cuxhaven?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Cuxhaven?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Cuxhaven

Vis mere