Billeje
Cuxhaven
Oversæt
Tyskland // Cuxhaven
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cuxhaven: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Cuxhaven byder dig indenfor i det nordvestlige Tyskland. Filialen ligger blot 100 km fra millionbyen Hamburg, så du kan nemt både kombinere køreture gennem den flotte, rå natur med storbyens fest og farver, såsom forlystelserne på Reeperbahn, ligesom byen er rig på shoppingmuligheder. Det barske vadehavslandskab indbyder til vandreture samt solbadning på stranden, måske i selskab med en god roman. Når du vælger billeje i Cuxhaven hos Sixt, får du en tryghedsskabende oplevelse med et af verdens største firmaer på området, der er kendt for at udleje kvalitetsbiler til fair priser.

 
 • Cuxhaven

  Sixt Billeje
  Am Bahnhof 1
  27472 Cuxhaven

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cuxhaven

Havnebyen Cuxhaven har en lang historie som et yndet rejsemål for tyske turister, og i dag lokker de lange strande og promenadeområdet Alte Liebe stadig rejsende, som ønsker at sætte tempoet ned og lade batterierne op. Fra promenadeområdet ser man hurtigt byens vartegn, det gamle træfyrtårn Kugelbake, som i mange år hjalp skibene medat navigere ind mod byen for senere at sejle ned ad Elben til Hamburg. Det smukke vadehavsområde er ligeledes et oplagt feriemål, hvis du vil se Cuxhaven fra sin allerbedste side, og har du lyst til at kombinere udendørsoplevelserne med et museumsbesøg, er det bare at tage Sixtbilen til nærliggende Sahlenburg, hvor du for alvor kan dykke ned i floraen og faunaen i naturområdet, der er optaget som verdensarv af UNESCO. Begynder sulten at melde sig, er der rig mulighed for at få stiftet bekendtskab med et andet aspekt af Cuxhavens maritime historie, nemlig de mange skaldyrsretter, som præger menukortene i byen. Bevæg dig i retning af de hyggelige restauranter i havneområdet, mens du lægger planer for resten af dagen. En tur til Hamburg måske? Eller ud i det blå med panoramaudsigt over havet? Lej en bil hos Sixt Biludlejning Cuxhaven.

Sixt Biludlejning er mange rejsendes førstevalg

Sixt Biludlejning er kendt verden over for vores gode udvalg af førsteklasses biler til små penge samt vores altid høje serviceniveau, og begge dele kan du selvfølgelig også se frem til på vores kontorer i Cuxhaven. Stationcars, 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleterer blot nogle af de biler, du kan hente på Sixtkontoret lige ved havnen. Vores medarbejdere er effektive og professionelle, og vi har også altid tid til at tage en lille ekstrasnak om nogle af vores mange tillægsydelser, der udelukkende er et tilbud, hvad angår din billeje i Cuxhaven. Du kan stole fuldt ud på, at vi kun vil dig det bedste.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice