Billeje i Cottbus

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Cottbus

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cottbus Hovedbanegård der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Cottbus

Sixt Biludlejning i Cottbus

Sixt Biludlejning i Cottbus

Lad personalet ved Sixt Biludlejning i Cottbus forsyne dig med en førsteklasses udlejningsbil til dine eventyr i Tyskland. Cottbus ligger i den østlige del af landet, i delstaten Brandenburg og ved floden Spree. Herfra har du ca. 20 km til den polske grænse og omkring 120 km til hovedstaden Berlin. Et Sixt køretøj vil give dig gode forudsætninger for udflugter og eventyr i området, ligesom du som forretningsrejsende hurtigt når frem til møderne. Når du lejer en bil hos Sixt, bliver din frihed på rejsen stor, og billeje i Cottbus er altid omfattet konkurrencedygtige priser samt en enestående kundeservice med fokus på dine behov. Sixts mange kvalitetsbiler kommer i alle størrelser, designs og prisklasser, så der er noget for enhver smag på Tysklandsrejsen.Afhent udlejningsbilen ved din foretrukne Sixtafdeling og tag på opdagelse. Den hyggelige by Cottbus er hjemsted for aktiviteter og oplevelser for store og små, som du hurtigt når frem til i Sixtbilen. Sæt f.eks. kurs mod Cottbus' flotte zoologiske have, der huser mere end 1300 glade dyr, heriblandt elefanter, leoparder, tigre og pingviner, eller udnyt din nyvundne Sixtbil til et besøg ved det smukke slot Branitzer Schloss og den enorme park, der omgiver bygningen. Parkér desuden gerne bilen for at gå en tur i den hyggelige, gamle bydel og slå et smut forbi det charmerende torv Altmarkt med de mange flotte, historiske bygninger og pragtfulde restauranter. Fra Sixt Biludlejning i Cottbus kan du også enkelt køre til tårnet Spremberger Turm for en fantastisk udsigt over byen, ligesom du kan tage familien med til Cottbus Planetarium, der byder på imponerende shows om rummets planeter og stjerner.
Erfarne Sixt forgylder din bilrejse i Cottbus

Erfarne Sixt forgylder din bilrejse i Cottbus

Sixt billeje i Cottbus er valget, hvis du ønsker komfort og tryghed på bilrejsen. Sixt har udlejet biler i mere end 100 år og er i dag ikke blot Tysklands største og bedste biludlejningsselskab, men også verdensførende. Det bevirker, at Sixts mange pålidelige udlejningsbiler holder høj kvalitet og at du kan nyde godt af Sixts mangeårige erfaring fra branchen. Vi giver dig gerne tips og råd omkring Sixts mange produkter samt om seværdigheder og køreforhold i Tyskland. Ved Sixt Biludlejning i Cottbus finder du som nævnt førsteklasses udlejningsbiler, men kan også tilføje praktisk ekstraudstyr og tjenester, der imødekommer dine særlige ønsker til køreturen. Så lad os høre, om du er på vej til Cottbus og vil mødes med os på kontoret.
Show more
Godt at vide når du lejer i Cottbus
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Cottbus?
For at leje bil hos SIXT i Cottbus skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Cottbus.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Cottbus?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Cottbus. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 298 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Cottbus
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Cottbus?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Cottbus?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Cottbus?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Cottbus

Vis mere