Billeje
Cottbus
Oversæt
Tyskland // Cottbus
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cottbus: Sixt biludlejning online booking

Lad personalet ved Sixt Biludlejning i Cottbus forsyne dig med en førsteklasses udlejningsbil til dine eventyr i Tyskland. Cottbus ligger i den østlige del af landet, i delstaten Brandenburg og ved floden Spree. Herfra har du ca. 20 km til den polske grænse og omkring 120 km til hovedstaden Berlin. Et Sixt køretøj vil give dig gode forudsætninger for udflugter og eventyr i området, ligesom du som forretningsrejsende hurtigt når frem til møderne. Når du lejer en bil hos Sixt, bliver din frihed på rejsen stor, og billeje i Cottbus er altid omfattet konkurrencedygtige priser samt en enestående kundeservice med fokus på dine behov. Sixts mange kvalitetsbiler kommer i alle størrelser, designs og prisklasser, så der er noget for enhver smag på Tysklandsrejsen.

 
 • Cottbus Hovedbanegård
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Cottbus Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cottbus

Afhent udlejningsbilen ved din foretrukne Sixtafdeling og tag på opdagelse. Den hyggelige by Cottbus er hjemsted for aktiviteter og oplevelser for store og små, som du hurtigt når frem til i Sixtbilen. Sæt f.eks. kurs mod Cottbus' flotte zoologiske have, der huser mere end 1300 glade dyr, heriblandt elefanter, leoparder, tigre og pingviner, eller udnyt din nyvundne Sixtbil til et besøg ved det smukke slot Branitzer Schloss og den enorme park, der omgiver bygningen. Parkér desuden gerne bilen for at gå en tur i den hyggelige, gamle bydel og slå et smut forbi det charmerende torv Altmarkt med de mange flotte, historiske bygninger og pragtfulde restauranter. Fra Sixt Biludlejning i Cottbus kan du også enkelt køre til tårnet Spremberger Turm for en fantastisk udsigt over byen, ligesom du kan tage familien med til Cottbus Planetarium, der byder på imponerende shows om rummets planeter og stjerner.

Erfarne Sixt forgylder din bilrejse i Cottbus

Sixt billeje i Cottbus er valget, hvis du ønsker komfort og tryghed på bilrejsen. Sixt har udlejet biler i mere end 100 år og er i dag ikke blot Tysklands største og bedste biludlejningsselskab, men også verdensførende. Det bevirker, at Sixts mange pålidelige udlejningsbiler holder høj kvalitet og at du kan nyde godt af Sixts mangeårige erfaring fra branchen. Vi giver dig gerne tips og råd omkring Sixts mange produkter samt om seværdigheder og køreforhold i Tyskland. Ved Sixt Biludlejning i Cottbus finder du som nævnt førsteklasses udlejningsbiler, men kan også tilføje praktisk ekstraudstyr og tjenester, der imødekommer dine særlige ønsker til køreturen. Så lad os høre, om du er på vej til Cottbus og vil mødes med os på kontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice