Billeje i Coburg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Coburg

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Coburg der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Coburg

Sixt Biludlejning i Coburg

Sixt Biludlejning i Coburg

Velkommen til Sixt Biludlejning i Coburg, hvor udlejningsbilen til Tysklandsrejsen venter på dig. Hyggelige, lille Coburg er beliggende i delstaten Bayern i den sydlige del af landet. Det er et naturskønt område, og floden Itz løber gennem Coburg. Skoven Thüringerer at finde nord for byen, mens floden Main løber syd for byen. Fra Coburg har du ikke langt til grænsen til Tjekkiet, og blot 100 km adskiller dig fra altid interessante Nürnberg og ca. 200 km fra storbyen Frankfurt am Main. Sixt tilbyder et hav af forskellige førsteklasses biler, og det er op til dig at vælge din foretrukne kategori. Med Sixt billeje i Coburg bliver det meget lettere og mere komfortabelt at opdage det sydlige Tyskland. Den charmerende region byder på dejlige seværdigheder og skønne naturoplevelser inden for en kort køreafstand fra Sixt Biludlejning i Coburg. Du bestemmer selv, hvornår du vil begynde og afslutte dagen med Sixtbilen, og hvornår det er tid til kaffepauser. Du finder mange oplevelsestilbud i Coburg, og besøgende sætter ofte direkte kurs mod det smukke slot Ehrenburg for en guidet tur rundt på slottet, der har en nygotisk bygningsstil. Det er også værd at tage turen til naturmuseet i Coburg, der tilbyder mange aktiviteter for børn, og som er omgivet af den dejlige park Hofgarten, eller at lade Sixt billeje i Coburg føre dig til byens historiske kunstmuseum i slottet Veste Coburg, hvor du bl.a. kan se rustninger og udsmykkede våben. Mulighederne er mange, men med valget af Sixtbilen bliver det ekstra komfortabelt at nå rundt til alle afkrogei dette sydtyske område.
Altid høj kvalitet og mange valgmuligheder ved Sixt

Altid høj kvalitet og mange valgmuligheder ved Sixt

Lej din bil hos Sixt Biludlejning i Coburg og tag på opdagelse, når det passer dig. Sixts personale gør sit bedste for at tilpasse bestillingen til netop dine ønsker og behov, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Tyskland. Hvis du rejser med et større selskab, har du måske brug for en rummelig 4x4%u2019er eller en minibus, mens forretningsrejsende eller parret mange gange foretrækker en smart og komfortabel økonomibil eller stationcar. Der er frit valg på alle hylder, og du gennemfører bestillingen af Sixtbilen via Sixts app, hjemmesiden eller telefonisk ved vores kundeservice. Når du forhåndsbestiller din udlejningsbil, er den parat ved din ankomst, og det betyder, at du endnu hurtigere kan komme ud på de tyske veje, og det er lig med flere oplevelser.
Show more
Godt at vide når du lejer i Coburg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Coburg?
For at leje bil hos SIXT i Coburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Coburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Coburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Coburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 163 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,3)
Ved SIXT-filialen
(4,3)
Aflevering af køretøj
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Coburg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Coburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Coburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Coburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Coburg

Vis mere