Billeje
Coburg
Oversæt
Tyskland // Coburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Coburg: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sixt Biludlejning i Coburg, hvor udlejningsbilen til Tysklandsrejsen venter på dig. Hyggelige, lille Coburg er beliggende i delstaten Bayern i den sydlige del af landet. Det er et naturskønt område, og floden Itz løber gennem Coburg. Skoven Thüringerer at finde nord for byen, mens floden Main løber syd for byen. Fra Coburg har du ikke langt til grænsen til Tjekkiet, og blot 100 km adskiller dig fra altid interessante Nürnberg og ca. 200 km fra storbyen Frankfurt am Main. Sixt tilbyder et hav af forskellige førsteklasses biler, og det er op til dig at vælge din foretrukne kategori. Med Sixt billeje i Coburg bliver det meget lettere og mere komfortabelt at opdage det sydlige Tyskland.

 
 • Coburg

  Sixt Billeje
  Bamberger Str. 7
  96450 Coburg

  Ma. - Fr.07:30 - 14:00
  Lø.08:00 - 10:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Coburg

Den charmerende region byder på dejlige seværdigheder og skønne naturoplevelser inden for en kort køreafstand fra Sixt Biludlejning i Coburg. Du bestemmer selv, hvornår du vil begynde og afslutte dagen med Sixtbilen, og hvornår det er tid til kaffepauser. Du finder mange oplevelsestilbud i Coburg, og besøgende sætter ofte direkte kurs mod det smukke slot Ehrenburg for en guidet tur rundt på slottet, der har en nygotisk bygningsstil. Det er også værd at tage turen til naturmuseet i Coburg, der tilbyder mange aktiviteter for børn, og som er omgivet af den dejlige park Hofgarten, eller at lade Sixt billeje i Coburg føre dig til byens historiske kunstmuseum i slottet Veste Coburg, hvor du bl.a. kan se rustninger og udsmykkede våben. Mulighederne er mange, men med valget af Sixtbilen bliver det ekstra komfortabelt at nå rundt til alle afkrogei dette sydtyske område.

Altid høj kvalitet og mange valgmuligheder ved Sixt

Lej din bil hos Sixt Biludlejning i Coburg og tag på opdagelse, når det passer dig. Sixts personale gør sit bedste for at tilpasse bestillingen til netop dine ønsker og behov, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Tyskland. Hvis du rejser med et større selskab, har du måske brug for en rummelig 4x4%u2019er eller en minibus, mens forretningsrejsende eller parret mange gange foretrækker en smart og komfortabel økonomibil eller stationcar. Der er frit valg på alle hylder, og du gennemfører bestillingen af Sixtbilen via Sixts app, hjemmesiden eller telefonisk ved vores kundeservice. Når du forhåndsbestiller din udlejningsbil, er den parat ved din ankomst, og det betyder, at du endnu hurtigere kan komme ud på de tyske veje, og det er lig med flere oplevelser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice