Billeje
Chemnitz
Oversæt
Tyskland // Chemnitz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chemnitz: Sixt biludlejning online booking

Begynd opholdet i spændende Chemnitz med at få styr på transporten hos Sixt Biludlejning! Via udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Chemnitz bliver der virkelig åbnet op for udflugter, ikke alene i byen, men også rundt i lokalområdet. Lej en bil og læg selv programmet for de enkelte dage. Måske skal du lige et smut forbi storbyerne Leipzig og Dresden. Drop dyre billetter, komplicerede køreplaner og spild tid ved stationer. Eventyrene i det sydøstlige Tyskland venter på dig.

 
 • Chemnitz
  Salzstr. 1-3
  09113 Chemnitz

  Ma. - Fr.06:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Chemnitz

  Sixt Billeje
  Salzstr. 1-3
  09113 Chemnitz

  Ma. - Fr.06:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Chemnitz

Chemnitz er en by, som byder på både historie, shopping og natur. Her går den gamle kulturbys charmerende arkitektur hånd i hånd med DDR tidens mere pragmatiske byggeri, hvilket i kombination med det moderne byggeri skaber en unik atmosfære, som vidner om landets omskiftelige historie. Her ligger de flotte renæssancebygninger kun et stenkast fra byens berømte buste af Karl Marx, og med en udlejningsbil fra Sixt er der rig mulighed for at komme omkring og få oplevet byens mange nuancer på nærmeste hold. Selvom det er nemt at blive fænget af Chemnitz, må du ikke snyde dig selv for fabelagtige dagsture i området. Hvad med at tage Sixtbilen og sætte kursen mod enten nordvest eller nordøst? Både Dresden og Leipzig byder her på flot arkitektur, gode shoppingmuligheder, museer, zoologiske haver, restauranter og meget mere. Kombinationen af Chemnitz og en udlejningsbil fra Sixt gør, at du bestemt ikke kommer til at kede dig, mens hjulene ruller afsted. Sixt har som virksomhed eksisteret siden 1912, og rødderne hører hjemme i Tyskland. Dog er vi i dag en verdensomspændende organisation, hvis pålidelighed bunder i fair priser, gennemsigtighed og en personlig kundeservice.

Fleksibelt ferieformat med Sixt

Billeje i Chemnitz er den helt rigtige løsning, hvis du er typen, der helst vil rundt i en fart, måske i forbindelse med forretningsmøderne. Bilen bliver imidlertid også en stor bonus for dig, der er på ferie og har tilvalgt kør selv ferien. Vi har kontorer flere steder i byen, blandt andet lige ved hovedbanegården, så du har mulighed for at komme i gang, så snart du ankommer. Her på hjemmesiden kan du tage et smugkig på kategorierne, såsom personbiler, stationcars samt de firehjulstrukne køretøjer. Derudover tilbyder udvalgte Sixtkontorer også sportsvogne, ligesom de ekstra tillægstjenester kan variere. Vi anbefaler derfor, at du udpeger et kontor og undersøger, hvad det kan tilbyde dig på rejsen. Lej en bil via Sixt billeje i Chemnitz og kom nemt til og fra destinationerne.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice