Billeje i Celle

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Celle

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Celle der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Celle

Sixt Biludlejning i Celle

Sixt Biludlejning i Celle

Vi byder dig hjertelig velkommen til Nordtyskland, hvor du bl.a. kan leje en bil ved Sixt Biludlejning i Celle. Byen ligger i Niedersachsen og ved floden Aller. Området tæller mange seværdigheder, og nærheden til Hannover mod syd og Hamburg i nord er bestemt en ekstra bonus. Lad Sixt blive din biludlejer på ferien eller forretningsrejsen. Vi har mere end 100 års erfaring med at udleje kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser, og hos Sixt kan du nyde en toptunet kundeservice døgnet rundt. Gennemse vores udbud af moderne biler og vælg din personlige favorit til kør selv ferien, forretningsopholdet eller det romantiske getaway. Nyd dit ophold i Celle med Sixt Biludlejning.Med Sixts billeje i Celle giver vi dig friheden til at udforske denne tyske perle. Tag din udlejningsbil med på en rundtur til områdets mange smukke kirker, imponerende slotte og andre historiske steder. Gå endelig ikke glip af det smukke Celle slot med træk fra renæssancen og den barokke stil samt en gåtur i de dejlige slotsparker. Besøg også gerne Bomann Museum, hvis du vil lære om det nedersaksiske folkeminde. Sørg desuden for at stoppe ved Wichmann Orchideen Zentrum for at nyde blomsterne eller tag en vandretur i naturparken Südheide. Tag også tid til at beundre Celles berømte bindingsværkshuse og bygninger. Én af byens smukke bygninger er den største velbevarede og ældste synagoge i Nordtyskland. Du har endvidere mulighed for at tage på en lidt længere tur til en af de større byer Hannover eller Hamburg, hvis du trænger til at komme et smut uden for Celle. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Celle, når du hurtigt og smidigt rundt i din pålidelige bil fra Sixt.
Biler for enhver smag og behov ved Sixt

Biler for enhver smag og behov ved Sixt

Det er yderst nemt og billigt at leje en bil med Sixt i Celle. Takket være et alsidigt sortiment af moderne og vedligeholdte køretøjer finder du ganske givet noget, der matcher dine rejseplaner og behov. Ved Sixt Biludlejning i Celle kan du bl.a. udpege dig komfortable og smarte økonomibiler og stationcars, rummelige 4x4 og luksus sportsvogne. Du skal blot vide, at vi kun kan garantere din reservation af bilkategorien og ikke af en specifik bilmodel. Du bestiller online, pr. telefon eller via Sixtappen, hvor du kan inkludere nyttigt ekstraudstyr til aftalen om billeje i Celle. Vi tilbyder f.eks. autostole, GPS navigation, forskellige pakker, registrering af en ekstra chauffør og meget andet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Celle
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Celle?
For at leje bil hos SIXT i Celle skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Celle.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Celle?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Celle. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 267 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Celle
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Celle?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Celle?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Celle?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Celle

Vis mere