Billeje
Celle
Oversæt
Tyskland // Celle
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Celle: Sixt biludlejning online booking

Vi byder dig hjertelig velkommen til Nordtyskland, hvor du bl.a. kan leje en bil ved Sixt Biludlejning i Celle. Byen ligger i Niedersachsen og ved floden Aller. Området tæller mange seværdigheder, og nærheden til Hannover mod syd og Hamburg i nord er bestemt en ekstra bonus. Lad Sixt blive din biludlejer på ferien eller forretningsrejsen. Vi har mere end 100 års erfaring med at udleje kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser, og hos Sixt kan du nyde en toptunet kundeservice døgnet rundt. Gennemse vores udbud af moderne biler og vælg din personlige favorit til kør selv ferien, forretningsopholdet eller det romantiske getaway. Nyd dit ophold i Celle med Sixt Biludlejning.

 
 • Celle

  Sixt Billeje
  Hannoversche Heerstr. 38
  29221 Celle

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Celle

Med Sixts billeje i Celle giver vi dig friheden til at udforske denne tyske perle. Tag din udlejningsbil med på en rundtur til områdets mange smukke kirker, imponerende slotte og andre historiske steder. Gå endelig ikke glip af det smukke Celle slot med træk fra renæssancen og den barokke stil samt en gåtur i de dejlige slotsparker. Besøg også gerne Bomann Museum, hvis du vil lære om det nedersaksiske folkeminde. Sørg desuden for at stoppe ved Wichmann Orchideen Zentrum for at nyde blomsterne eller tag en vandretur i naturparken Südheide. Tag også tid til at beundre Celles berømte bindingsværkshuse og bygninger. Én af byens smukke bygninger er den største velbevarede og ældste synagoge i Nordtyskland. Du har endvidere mulighed for at tage på en lidt længere tur til en af de større byer Hannover eller Hamburg, hvis du trænger til at komme et smut uden for Celle. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Celle, når du hurtigt og smidigt rundt i din pålidelige bil fra Sixt.

Biler for enhver smag og behov ved Sixt

Det er yderst nemt og billigt at leje en bil med Sixt i Celle. Takket være et alsidigt sortiment af moderne og vedligeholdte køretøjer finder du ganske givet noget, der matcher dine rejseplaner og behov. Ved Sixt Biludlejning i Celle kan du bl.a. udpege dig komfortable og smarte økonomibiler og stationcars, rummelige 4x4 og luksus sportsvogne. Du skal blot vide, at vi kun kan garantere din reservation af bilkategorien og ikke af en specifik bilmodel. Du bestiller online, pr. telefon eller via Sixtappen, hvor du kan inkludere nyttigt ekstraudstyr til aftalen om billeje i Celle. Vi tilbyder f.eks. autostole, GPS navigation, forskellige pakker, registrering af en ekstra chauffør og meget andet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice