Billeje i Bremerhaven

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bremerhaven

Sixt Biludlejning i Bremerhaven

Sixt Biludlejning i Bremerhaven

Billeje i Bremerhaven sender dig på rundrejse i et maritimt miljø i det nordvestlige Tyskland, hvor du både kan nyde cafélivet ved vandet, men samtidig også nærstudere historiske skibe samt den moderne og særdeles driftige eksporthavn, der er en af landets største. Lej en bil i Bremerhaven og besøg under samme ophold søsterbyen Bremen samt storbyer som Hamburg. Sixt er klar til at tage dig med på et rejseeventyr! Bremerhaven ligger ved floden Weser, der løber ud i Nordsøen. Floden har været et særdeles vigtigt omdrejningspunkt for hansestadens handelsliv, og med billeje i Bremerhaven har du således muligheden for at køre langs Weser og videre ned mod Bremen. I begge byer kan nu gå på opdagelse blandt museer, der giver dig et herligt indblik i tidligere tiders havneliv. Du kan naturligvis også stille Sixtbilen for et øjeblik og hoppe med på en havnerundfart, hvis du da ikke foretrækker en kop kaffe på en af caféerne med udsigt til vandet. I Bremerhaven venter også seværdigheder som Zoo am Meer, Klimahaus og observationstårnet Sail City. I Bremen kan du bl.a. nyde stemningen på markedspladsen, omkring Skt. Petri Domkirke og i det gamle rådhus, der er byens vartegn.
Lej en Sixtbil til turen i Nordtyskland

Lej en Sixtbil til turen i Nordtyskland

Billeje i Bremerhaven giver dig nogle fantastiske muligheder for at tage både længere og kortere køreture i det nordtyske. Slip for alle tanker om at skulle stå og vente på bussen. Hop i stedet ind i din komfortable Sixtbil, når du skal hen til supermarkedet, vil tage børnene med et af de mange videnskabscentre i nærområdet eller vil besøge nærliggende byer som Hamburg. Biludlejning er ganske enkelt lig med fleksibilitet. Er du interesseret i billeje i Bremerhaven, skal du blot booke udlejningsbilen via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til en af vores filialer. Her kan du få et indblik i de forskellige kategorier, du kan vælge imellem. Det tæller bl.a. stationcars, sportsvogne, 4x4, økonomibiler og sportsvogne og bemærk venligst, at det ikke er muligt at booke specifikke bilmodeller online eller telefonisk.
Hvorfor er Sixt et godt valg?

Hvorfor er Sixt et godt valg?

Sixt Biludlejning i Bremerhaven er dit naturlige valg, da vi har leveret topmoderne udlejningsbiler til et bredt publikum gennem årtier og derfor er en tryg leverandør af denne type service. Priserne er endvidere yderst konkurrencedygtige, ligesom vores medarbejdere altid er klar til at rådgive dig om små og store ting vedr. din billeje hos Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bremerhaven
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bremerhaven?
For at leje bil hos SIXT i Bremerhaven skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bremerhaven.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bremerhaven?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bremerhaven. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 281 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Bremerhaven

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bremerhaven?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bremerhaven?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bremerhaven?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bremerhaven

Vis mere