Billeje i Bremen

 

Mest populære i Bremen

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bremen Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bremen

Sixt Biludlejning i Bremen

Sixt Biludlejning i Bremen

Bremen i det nordvestlige Tyskland er en oplagt destination til dig, der er interesseret i en kør selv ferie i det tyske. Her kan du nyde markedsstemning i den indre by, caféliv ved havnefronten, eksklusiv shopping og masser af fodboldstemning med Werder Bremen. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Bremen, hvor du kan vælge mellem forskellige filialer og et utal af udlejningsbiler. Kontakt os allerede i dag!Bremen og Bremerhaven byder dig inden for i en idyllisk ramme, og med billeje i Bremen kan du f.eks. tage et lille smut forbi rådhuset fra det 15. århundrede, som i dag figurerer på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Af andre seværdige attraktioner finder man bl.a. Skt. Petri Domkirke, byens parlamentsbygning, Bremer Kunsthalle, det maleriske Schnoorkvarter med charmerende kunsthåndværkbutikker og ikke mindst Bymusikanterne. Biludlejning i Bremen giver dig samtidig mulighed for at udforske livet omkring floden Weser, der har haft stor betydning for handelslivet i og omkring dels Bremen og dels Bremerhaven. Med din Sixtbil kan du naturligvis også tage en dagsudflugt til Hamburg, når du opholder dig i Bremen. Mulighederne er mange, når du vælger Sixt.
Sixt Biludlejning, en af verdens største

Sixt Biludlejning, en af verdens største

Valget af Sixt Biludlejning giver dig en adgangsbillet til et team af dedikerede medarbejdere, der arbejder for en velsmurt virksomhed, der har været en del af branchen siden 1912. På verdensplan har vi knap 4000 filialer, heraf flere i Bremen, der alle ligger nær centrale knudepunkter, såsom banegårde og lufthavne. Det giver dig en stor fleksibilitet, når du ankommer med de offentlige transportmidler, men vil videre i en udlejningsbil. Når du lejer en bil hos Sixt, lejer du altid ud fra kategorier og ej specifikke modeller. Modellen bliver først kendt ved ankomsten, men kommer fra den ønskede kategori, såsom 4x4, stationcars, sportsvogne, økonomibiler og varevogne. Alle udlejningsbiler er prisvenlige, men holder den absolut højeste kvalitet.
Den komplette pakke

Den komplette pakke

Måske ønsker du at supplere din biludlejning i Bremen med flere tilvalg, herunder ekstraudstyr, en ekstra chauffør på lejekontrakten, ubegrænset kilometertal eller en fuld kaskobeskyttelse. Vi hjælper dig med at sammensætte den komplette biludlejningspakke, der passer optimalt til kørebehovet på familieferien, storbyweekenden eller forretningsrejsen. Er du i tvivl om, hvad du bør vælge, er vi naturligvis altid klar til at guide dig omkring de forskellige valg. Du kan booke din billeje i Bremen allerede i dag via Sixts hjemmeside eller ved at ringe direkte til det ønskede kontor i Tyskland.
Show more

Godt at vide når du lejer i Bremen

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bremen?
For at leje bil hos SIXT i Bremen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bremen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bremen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bremen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 3166 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Bremen

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bremen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bremen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bremen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?