Billeje
Brandenburg
Oversæt
Tyskland // Brandenburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Brandenburg: Sixt biludlejning online booking

Vælg imellem et stort udvalg af biler ved Sixt Biludlejning i Brandenburg, så du sikrer dig, at din rejse i Tyskland bliver både behagelig og tryg via vores høje kvalitetsstandard. Brandenburg er en af Tysklands mange delstater, og den ligger i den østlige del af landet. Her finder du alt fra dejlige naturoplevelser til verdensberømte seværdigheder i hovedstaden Berlin. Når du lejer en førsteklasses udlejningsbil hos Sixt, bliver det legende let at udforske regionen og ekstra behageligt at tage på roadtrips i det østlige Tyskland. Lej bilen med det samme og start planlægningen af en skøn bilrejse med Sixt i Brandenburg.

 
 • Cottbus Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Oranienburg

  Sixt Billeje
  Saarlandstr. 33
  16515 Oranienburg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Potsdam

  Sixt Billeje
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Strausberg

  Sixt Billeje
  Wendehammer 2
  15344 Strausberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Brandenburg

Med Sixt billeje i Brandenburg opnår du en stor portion frihed til at udforske denne delstat, der tidligere var en del af det gamle Østtyskland. Du finder både historiske og kulturelle oplevelser samt dejlig natur i Brandenburg, hvilket indebærer, at du kan gøre alle i rejseselskabet tilfredse. Styr gerne Sixtbilen mod det imponerende Sanssouci rokokoslot i Potsdam, der tilhørte Frederik den Store, og som er omgivet af en intet mindre end magisk slotpark. Fra Sixt Biludlejning i Brandenburg kan du også køre til legendariske Berlin for bl.a. at opleve den imponerende byport Brandenburger Tor, se resterne af Berlinmuren eller tage en tur op i tårnet Berliner Fernsehturm på Alexanderplatz, hvorfra du har en mageløs udsigt over storbyen. Eller du kan tage hele familien med til det dejlige badeland Tropical Islands for en sjov og lidt anderledes dag. Valget er dit med Sixtbilen.

Tag afsted i et pålideligt og moderne køretøj på turen

Foretag turen i dit tempo og slip for at skulle rejse med tog eller busser, når du booker dig ind på en af bilerne ved Sixt Biludlejning i Brandenburg. Fantastiske udlejningsbiler venter på at blive udlejet i Brandenburg, og uanset størrelsen på dit rejseselskab og planerne for turen tilbyder Sixt biler for enhver smag og pengepung. Book f.eks. fra bilkategorien stationcars, økonomibiler, sportsvogne eller 4x4%u2019er og glæd dig over, at Sixtbilen står klar ved din ankomst, hvis du forhåndsbooker online, pr. telefon eller via Sixts app. Billeje i Brandenburg behøver ikke kun at indebære en moderne og pålidelig udlejningsbil, men kan også indeholde praktiske tjenester og nyttigt tilbehør. GPS navigation hjælper dig med at finde vej, en stabil autostol sikrer barnets tryghed, flere førere på lejekontrakten betyder, at I kan dele køreansvaret, og med ubegrænset kilometertal kan du frit udforske Brandenburg.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice