Billeje i Bonn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Bonn

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bonn Bad Godesberg der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bonn

Sixt Biludlejning i Bonn

Sixt Biludlejning i Bonn

En tur til Bonn er en fascinerende rejse tilbage til tiden, hvor byen var forbundshovedstad i Vesttyskland, ligesom byen flittigt hylder det verdensberømte bysbarn Beethoven via monumenter og festlige events. Bonn er dog også en pulserende by med et af Tysklands største universiteter og har en skøn beliggenhed ved Rhinen. Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Bonn og få chancen for at udforske denne populære destination.Bonn ligger i Vesttyskland, og med billeje i Bonn får du en perfekt mulighed for at køre rundt i den tidligere forbundshovedstad, der stadig rummer en del væsentlige bygningsværker fra den tid. Desuden kan du i den moderne Sixtbil køre et smut til Køln, der ligger ganske tæt på Bonn, hvis du da ikke beslutter dig for en længere tur langs Rhinen, der inviterer dig indenfor i et yderst natursmukt landskab og hyggelige byer. Sixt Biludlejning i Bonn har flere filialer, hvor du vælger inden for kategorier som stationcars, 4x4, økonomibiler og sportsvogne, når du booker via vores hjemmeside eller gennem telefonen. Bemærk, at alle Sixts biler er topmoderne og oftest har kørt under 25.000 km.
En lille beskrivelse af Bonns seværdigheder

En lille beskrivelse af Bonns seværdigheder

Med billeje i Bonn er det oplagt at tage på sightseeing, også selvom du måske skal klare et par forretningsmøder i ny og næ. Bonn Universitet er et af de største og er klart et besøg værd, ligesom Bonn Kunstmuseum gennem en årrække har markeret sig med fremragende udstillinger. Når du kører rundt i Bonn, kommer du ej heller udenom, at byen er præget af historien om Beethoven. Nyd de forskellige monumenter, de årlige musikfestivaler eller byens koncerthal, hvor Beethovens musik ofte klinger i de smukke lokaler. Af andre seværdigheder kan nævnes Botanisk Have, Det Gamle Rådhus, de smukke kirker samt Naturhistorisk Museum.
Book billeje i Bonn

Book billeje i Bonn

Har du interesse i at booke din billeje i Bonn allerede i dag, kræver det blot, at du ringer direkte til den ønskede filial og oplyser os om ønsket kategori og afhentningstidspunkt. Husk også gerne at tilføje valg af ekstraudstyr. Vil du klare bestillingen på egen hånd, kan det ske via få trin over vores bestillingsmodul her på hjemmesiden. Bemærk, at der ikke kan forhåndsbestilles specifikke modeller, men udelukkende vælges mellem kategorier. Når du vælger biludlejning gennem Sixt, lejer du din bil hos en af verdens største selskaber inden for branchen. Så du kan stole trygt på vores mange kompetencer.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bonn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bonn?
For at leje bil hos SIXT i Bonn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bonn.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bonn?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bonn. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 1019 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Bonn
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bonn?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bonn?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bonn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bonn

Vis mere