Billeje i Böblingen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Böblingen

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sindelfingen der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Böblingen

Sixt Biludlejning i Böblingen Town

Sixt Biludlejning i Böblingen Town

Hvis du vil få mest muligt ud af dit ophold i det sydvestlige Tyskland, er det en fremragende idé at leje en udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Böblingen Town. Den lille sydtyske by Böblingen Town er beliggende i delstaten Baden Württemberg, ikke langt fra grænsen til nabolandet Frankrig. Det er supersimpelt at tilvælge vores billeje i Böblingen Town. Du gennemser blot vores brede udvalg af moderne udlejningsbiler og kan derefter foretage dit valg online, pr. telefon eller smartphoneappen. Hvis du forhåndsbestiller, vil udlejningsbilen stå klar til dig på det valgte Sixtkontor. Du vælger naturligvis selv afhentningstidspunkt.Trods Böblingen beskedne størrelse har den masser af seværdigheder på plakaten. Styr f.eks. bilen hen til det fascinerende Bauernkriegsmuseum, hvis du er interesseret i at lære mere om den sene middelalder og bøndernes oprør i området, men din udlejningsbil kan også bringe dig i retning af den herlige legepark Sensapolis, der indeholder alt fra klatrevægge og svævebaner til forhindringsbaner og gokarts. Du har også rigtig gode muligheder for at tage på udflugter, når du lejer en pålidelig bil ved Sixt Biludlejning i Böblingen Town. Den større by Stuttgart ligger mindre end 30 km væk, og her kan bilfans bl.a. besøge det fantastiske Mercedes Benz museum eller fremragende Porsche museum, men Sixtbilen kan også føre dig til charmerende Heidelberg mod nord, hvis du har set frem til at nyde synet af det smukke renæssanceslot fra det 13. århundrede og den imponerende Helligåndskirke med gotisk arkitektur.
Hos Sixt er der tænkt på alle detaljer

Hos Sixt er der tænkt på alle detaljer

Med Sixt billeje i Böblingen Town scorer du vores fremragende udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser, for hvorfor gør tingene dyrere end højst nødvendigt? Vi ønsker, at alle får glæde af udlejningsbilen på rejsen, så vi sætter priserne efter, at alle skal kunne drage nytte af vores udlejningstilbud. Det er op til dig at afgøre, om du foretrækker en rummelig 4x4'er, moderne økonomibil eller komfortabel stationcar til at forgylde rejsen med. Ekstraudstyr og nyttige tjenester, såsom ubegrænset kilometertal, GPS navigation eller registrering af flere førere på lejekontrakten er blot nogle få eksempler på tilvalg. Udlejningsbilen venter på dig ved kontoret, hvis du forhåndsbestiller hjemmefra, og takket være Sixts fleksible returneringsservice kan du ofte aflevere Sixtbilen, når det passer ind i de øvrige rejseplaner. Tøv ikke med at kontakte Sixt Biludlejning i Böblingen Town, da vi hellere end gerne hjælper dig med at skræddersy bestillingen helt efter dine individuelle behov.
Show more
Godt at vide når du lejer i Böblingen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Böblingen?
For at leje bil hos SIXT i Böblingen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Böblingen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Böblingen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Böblingen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,1
Baseret på 424 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,1)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Böblingen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Böblingen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Böblingen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Böblingen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Böblingen

Vis mere