Billeje
Böblingen
Oversæt
Tyskland // Böblingen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Böblingen: Sixt biludlejning online booking

Hvis du vil få mest muligt ud af dit ophold i det sydvestlige Tyskland, er det en fremragende idé at leje en udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Böblingen Town. Den lille sydtyske by Böblingen Town er beliggende i delstaten Baden Württemberg, ikke langt fra grænsen til nabolandet Frankrig. Det er supersimpelt at tilvælge vores billeje i Böblingen Town. Du gennemser blot vores brede udvalg af moderne udlejningsbiler og kan derefter foretage dit valg online, pr. telefon eller smartphoneappen. Hvis du forhåndsbestiller, vil udlejningsbilen stå klar til dig på det valgte Sixtkontor. Du vælger naturligvis selv afhentningstidspunkt.

 
 • Boeblingen (on Military Base)
  Panzerstraße
  71032 Böblingen

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Sindelfingen
  Tilsiter Str. 15(Breuninger.)
  71065 Sindelfingen

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Boeblingen (on Military Base)

  Sixt Billeje
  Panzerstraße
  71032 Böblingen

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 14:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Sindelfingen

  Sixt Billeje
  Tilsiter Str. 15(Breuninger.)
  71065 Sindelfingen

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Böblingen Town

Trods Böblingen beskedne størrelse har den masser af seværdigheder på plakaten. Styr f.eks. bilen hen til det fascinerende Bauernkriegsmuseum, hvis du er interesseret i at lære mere om den sene middelalder og bøndernes oprør i området, men din udlejningsbil kan også bringe dig i retning af den herlige legepark Sensapolis, der indeholder alt fra klatrevægge og svævebaner til forhindringsbaner og gokarts. Du har også rigtig gode muligheder for at tage på udflugter, når du lejer en pålidelig bil ved Sixt Biludlejning i Böblingen Town. Den større by Stuttgart ligger mindre end 30 km væk, og her kan bilfans bl.a. besøge det fantastiske Mercedes Benz museum eller fremragende Porsche museum, men Sixtbilen kan også føre dig til charmerende Heidelberg mod nord, hvis du har set frem til at nyde synet af det smukke renæssanceslot fra det 13. århundrede og den imponerende Helligåndskirke med gotisk arkitektur.

Hos Sixt er der tænkt på alle detaljer

Med Sixt billeje i Böblingen Town scorer du vores fremragende udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser, for hvorfor gør tingene dyrere end højst nødvendigt? Vi ønsker, at alle får glæde af udlejningsbilen på rejsen, så vi sætter priserne efter, at alle skal kunne drage nytte af vores udlejningstilbud. Det er op til dig at afgøre, om du foretrækker en rummelig 4x4'er, moderne økonomibil eller komfortabel stationcar til at forgylde rejsen med. Ekstraudstyr og nyttige tjenester, såsom ubegrænset kilometertal, GPS navigation eller registrering af flere førere på lejekontrakten er blot nogle få eksempler på tilvalg. Udlejningsbilen venter på dig ved kontoret, hvis du forhåndsbestiller hjemmefra, og takket være Sixts fleksible returneringsservice kan du ofte aflevere Sixtbilen, når det passer ind i de øvrige rejseplaner. Tøv ikke med at kontakte Sixt Biludlejning i Böblingen Town, da vi hellere end gerne hjælper dig med at skræddersy bestillingen helt efter dine individuelle behov.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice