Billeje
Bielefeld
Oversæt
Tyskland // Bielefeld
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bielefeld: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Bielefeld byder dig hjertelig velkommen til det vestlige Tyskland. Her befinder du dig halvvejs mellem storbyerne Hannover og Dortmund, hvilket giver dig et fremragende udgangspunkt for udforskning i området, så lej en bil og kom nemt rundt i både Bielefeld og omegn. Når du vælger billeje i Bielefeld gennem Sixtkontoret, får du mulighed for selv at lægge programmet. Vil du køre på opdagelse blandt byens flotte arkitektur? Få stillet shoppetrangen i Dortmund eller måske nyde naturen i den nærliggende Teutobugerskov? Uanset hvad der lokker dig til Bielefeld, har vi en udlejningsbil, der dækker behovet.

 
 • Bielefeld
  Elsa-Brändström-Str. 6-8
  33602 Bielefeld

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Bielefeld

  Sixt Billeje
  Elsa-Brändström-Str. 6-8
  33602 Bielefeld

  Ma. - Fr.06:00 - 20:00
  Lø.06:00 - 14:00
  Sø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bielefeld

En gammel tysk konspirationsteori siger, at Bielefeld slet ikke eksisterer, men den vil vi gerne lægge i graven med det samme. Selvfølgelig eksisterer Bielefeld, og der er endda masser at se og opleve i området. Når du lejer en bil hos os, er det en oplagt mulighed at få oplevet et af Tysklands dejligste skovområder, nemlig Teutoborgskoven, som ligger lige syd for Bielefeld. Her er der mulighed for vandring, picnic med familien og flere andre udendørsaktiviteter. Derudover må du selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for et besøg ved Bielefelds vartegn, borgen Sparrenberg. Her, 60 meter over byen, kan du få en fabelagtig udsigt over landskabet og gå på opdagelse i de flotte gamle bygninger. Via sine velbevarede huse og imponerende kirker egner Bielefeld sig perfekt til diverse sightseeingture, og brænder du eller en anden i rejseselskabet for fodbold, er det med Sixt Biludlejning Bielefeld en smal sag at tage en smuttur til Dortmund 100 km mod sydvest, hvor du finder det nye tyske fodboldmuseum, som fortæller om sportens rolle gennem Tysklands omskiftelige historie. Har vi mon vækket din interesse for Bielefeld og omegn? Så vælg straks vores tilbud om billeje i Bielefeld!

Et indblik i, hvad vi tilbyder dig i filialen

Billeje i Bielefeld kan bestilles over nettet eller ved at kontakte os telefonisk gennem kontorets kundeservicelinje. Du kender måske allerede vores gode udvalg af kvalitetsbiler og vores høje serviceniveau fra andre Sixtkontorer, der er fordelt over mere end 100 lande. Bestem dig frit for en af vores kategorier, så vi efterfølgende kan udvælge den helt rigtige bil til din rejse. Vi er i øvrigt altid villige til at skræddersy en individuel transportløsning, og har du eksempelvis brug for en GPS eller autostol, så sørger vi naturligvis for, at det kommer med dig ud på de tyske landeveje.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice