Billeje i Bamberg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Bamberg

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bamberg der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bamberg

Sixt Biludlejning i Bamberg

Sixt Biludlejning i Bamberg

Udgå fra Sixt Biludlejning i Bamberg, hvis du planlægger at opleve det sydøstlige Tyskland i dit helt eget tempo. Byen Bamberg ligger i delstaten Bayern, lidt nord for den større by Nürnberg og vest for grænsen til Tjekkiet. I området er der et hav af aktivitetstilbud, så lad Sixtbilen føre dig fra hotellet og ud til de mange oplevelser. Hyggelige Bamberg er både en populær universitetsby men er også kendt for sin gode øl, og du kan nemt udnytte Sixt billeje i Bamberg til at opdage den omkringliggende natur og storbyerne. Når du har foretaget valget af din ønskede bilkategori hos Sixt, er det bare at kontakte os for at sikre, at alt er på plads i din bestilling.Du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig i og omkring smukke Bamberg, som byder på noget for enhver smag. Sæt dig bag rattet i din smarte bil fra filialen Sixt Biludlejning i Bamberg og begynd straks at tage hul på eventyret eller forretningsmøderne. Du kan f.eks sætte kurs mod det flotte rådhus Altes Rathaus i Bambergs gamle bydel, der emmer af historie og charme, men du kan også vælge at lade Sixtbilen føre dig til byens smukke historiske museum, der fokuserer på byens geografiske placering, men også interessante særudstillinger om bl.a. Bambergs jøder. En sjov og lidt anderledes oplevelse venter ved det 900m2 store ølmuseum i Bamberg, hvor du kan betragte mere end 1300 genstande, eller hvad med at udnytte Sixt billeje i Bamberg til et besøg i den smukke kejserdomkirke, der kan prale af hele fire tårne? Byen er desuden omgivet af et godt vejnet, hvis du skulle få lyst til udflugter i området.
De mange bonusser med Sixt Biludlejning i Bamberg

De mange bonusser med Sixt Biludlejning i Bamberg

Hos Sixt får du altid en helstøbt service og gode priser på førsteklasses udlejningsbiler. Når du vælger Sixt som din biludlejer på ferien eller forretningsrejsen, kan du regne med en kvalitets bil, der i gennemsnit ikke er mere end tre måneder gammel. Det betyder, at komforten er i top, og at du kan nyde en moderne udlejningsbil under opholdet. Selvom vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel ved Sixt Biludlejning i Bamberg, eftersom det afhænger af tilgængeligheden på rejsedatoen, kan du frit vælge din foretrukne bilkategori, der passer til rejsen og selskabet. Nyd f.eks. at køre rundt i en økonomibil, en rummelig 4x4%u2019er eller en stilfuld stationcar på bilrejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bamberg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bamberg?
For at leje bil hos SIXT i Bamberg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bamberg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bamberg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bamberg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 257 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Bamberg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bamberg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bamberg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bamberg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bamberg

Vis mere