Billeje
Bamberg
Oversæt
Tyskland // Bamberg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bamberg: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Bamberg, hvis du planlægger at opleve det sydøstlige Tyskland i dit helt eget tempo. Byen Bamberg ligger i delstaten Bayern, lidt nord for den større by Nürnberg og vest for grænsen til Tjekkiet. I området er der et hav af aktivitetstilbud, så lad Sixtbilen føre dig fra hotellet og ud til de mange oplevelser. Hyggelige Bamberg er både en populær universitetsby men er også kendt for sin gode øl, og du kan nemt udnytte Sixt billeje i Bamberg til at opdage den omkringliggende natur og storbyerne. Når du har foretaget valget af din ønskede bilkategori hos Sixt, er det bare at kontakte os for at sikre, at alt er på plads i din bestilling.

 
 • Bamberg

  Sixt Billeje
  Laubanger 1
  96052 Bamberg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bamberg

Du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig i og omkring smukke Bamberg, som byder på noget for enhver smag. Sæt dig bag rattet i din smarte bil fra filialen Sixt Biludlejning i Bamberg og begynd straks at tage hul på eventyret eller forretningsmøderne. Du kan f.eks sætte kurs mod det flotte rådhus Altes Rathaus i Bambergs gamle bydel, der emmer af historie og charme, men du kan også vælge at lade Sixtbilen føre dig til byens smukke historiske museum, der fokuserer på byens geografiske placering, men også interessante særudstillinger om bl.a. Bambergs jøder. En sjov og lidt anderledes oplevelse venter ved det 900m2 store ølmuseum i Bamberg, hvor du kan betragte mere end 1300 genstande, eller hvad med at udnytte Sixt billeje i Bamberg til et besøg i den smukke kejserdomkirke, der kan prale af hele fire tårne? Byen er desuden omgivet af et godt vejnet, hvis du skulle få lyst til udflugter i området.

De mange bonusser med Sixt Biludlejning i Bamberg

Hos Sixt får du altid en helstøbt service og gode priser på førsteklasses udlejningsbiler. Når du vælger Sixt som din biludlejer på ferien eller forretningsrejsen, kan du regne med en kvalitets bil, der i gennemsnit ikke er mere end tre måneder gammel. Det betyder, at komforten er i top, og at du kan nyde en moderne udlejningsbil under opholdet. Selvom vi ikke kan garantere dig en specifik bilmodel ved Sixt Biludlejning i Bamberg, eftersom det afhænger af tilgængeligheden på rejsedatoen, kan du frit vælge din foretrukne bilkategori, der passer til rejsen og selskabet. Nyd f.eks. at køre rundt i en økonomibil, en rummelig 4x4%u2019er eller en stilfuld stationcar på bilrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice