Billeje
Baden-Baden
Oversæt
Tyskland // Baden-Baden
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Baden-Baden: Sixt biludlejning online booking

Baden Baden er en af Tysklands absolutte mest seværdige spabyer, hvor du på formidabel vis kan mikse glæden for kulturoplevelser med nydelsen i opvarmede kilder, der gør godt for sjæl og sind. Lej en bil gennem Sixt Biludlejning i Baden Baden og oplev denne perle i det sydlige Tyskland. Du kan booke udlejningsbilen på få øjeblikke her på websitet eller via telefonisk kontakt med vores medarbejdere.

 
 • Baden-Airpark/Karlsruhe Airpt.
  Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster

  Ma.10:00 - 18:00
   20:00 - 23:00
  Ti. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.12:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Baden-Baden Centrum
  Im Rollfeld 12
  76532 Baden-Baden

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Baden-Airpark/Karlsruhe Airpt.

  Sixt Billeje
  Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster

  Ma.10:00 - 18:00
   20:00 - 23:00
  Ti. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.12:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Baden-Baden Centrum

  Sixt Billeje
  Im Rollfeld 12
  76532 Baden-Baden

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Baden Baden

Når du vælger Sixts billeje i Baden Baden, går turen mod Baden Württemberg i det sydvestlige Tyskland, tæt beliggende på det fascinerende bjerg og skovområde Schwartzwald, der giver kulissen omkring Baden Baden masser af alpin stemning. Sixt Biludlejning er en af de største aktører inden for branchen og har udlejet biler siden 1912 inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4, og der er tale om førsteklasses produkter, der holder kadencen, hvad enten turen går op i bjergene eller ned i dalområderne. En udlejningsbil fra Sixt er et ideelt valg til dig, der vil nyde både kultur og natur i Sydtyskland.

Baden Badens smukke seværdigheder

I tidligere tider var Baden Baden kendt som de riges sommerresidens, men i dag valfarter både høj og lav mod den tyske spaby, der er kendt for sine mange kilder, hvor det varme vand springer i flere meters højde og siges at have en helbredende kraft. Området omkring Baden Baden er dog også rig på smukke bygninger og parker, og f.eks. kan du nyde operaforestillingerne i Festspielhaus, ligesom casinoet i Kurhaus betragtes som værende et af de smukkeste på verdensplan. Baden Baden ligger endvidere tæt på den franske grænse, hvorfor du inden for en times kørsel kan nå byer som Strasbourg med billeje i Baden Baden.

Book din udlejningsbil med ekstraudstyr

Med billeje i Baden Baden har du alle muligheder for at tage del i de mange oplevelser, der venter i byen. Planlægger du at tilbagelægge nogle ekstra lange strækninger, får du måske også brug for vores ekstraudstyr. Med biludlejning gennem Sixt kan du nemlig tilvælge flere former for ekstraudstyr, herunder GPS og børnesæder til de små, der skal spændes korrekt fast under turen. Kontakt os meget gerne, så vi kan fortælle dig, hvorfor Sixt er et af de bedste steder at leje din bil. Vi har flere forskellige filialer i Baden Baden, hvorfor du blot skal vælge det udgangspunkt, der passer dig allerbedst. Bemærk, at udvalget kan variere en smule filialerne imellem.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice