Billeje i Bad Tölz

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Bad Tölz

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bad Tolz der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bad Tölz

Sixt Biludlejning i Bad Tölz

Sixt Biludlejning i Bad Tölz

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Bad Tölz og få en ekstra trumf til opholdet i Tyskland. Bad Tölz er en lille by i den tyske delstat Bayern, og den ligger mere præcist mellem storbyen München mod nord og grænsen til Østrig mod syd. En prisvenlig Sixtbil gør det behageligt og ekstra nemt at opdage byen og resten af regionen, og du starter og afslutter dagens eventyr, når det passer dig. Sixt billeje i Bad Tölz giver således frihed på din rejse og gør det nemt både for det mindre eller større rejseselskab at tage rundt. Gennemse Sixts brede udvalg af udlejningsbiler og forhåndsbookenten online eller pr. telefon allerede i dag.Når din næste tur går til Bad Tölz i det sydøstlige hjørne af Tyskland, vil du ikke skulle holdes tilbage af forsinkede offentlige transportmidler eller dyre taxaer. Lej i stedet en bil direkte hos Sixt Biludlejning i Bad Tölz, så du er klar til en behagelig og fleksibel bilrejse. Den lille by Bad Tölz ligger tæt på gode vandreruter, f.eks. ved de 1200 meter høje bjerge Blomberg og Heigelkopf, men du finder også interessante kulturelle og historiske oplevelser ved byens Stadtmuseum, hvor du kan lære om Bad Tölz%u2019 historie, og smuk natur og fantastisk mad ved det charmerende gamle kloster Reutberg. Sixt billeje i Bad Tölz giver desuden mulighed for en udflugt til fantastiske München, hvor en hyggelig gåtur i Englischer Garten og et besøg ved det nærliggende eventyrslot Neuschwansteiner anbefalelsesværdigt. Rejs rundt i Tyskland på egne præmisser, når du sætter dig ind i Sixtbilen.
Afsted til charmerende Sydtyskland i en komfortabel Sixtbil

Afsted til charmerende Sydtyskland i en komfortabel Sixtbil

Sixt startede i sin tid ud som et lille biludlejningsfirma i München i det sydlige Tyskland, men har vokset sig til et globalt firma den dag i dag. Hos Sixt får du altid præsenteret førsteklasses biler af højeste kvalitet og til yderst gode priser. Udforsk bilfirmaets hjemland Tyskland og nyd freden og roen i lille Bad Tölz. Vi har noget for alle, så uanset om du har brug for en rummelig og komfortabel stationcar, en 4x4%u2019er til familieferien eller er på udkig efter en smart sportsvogn eller økonomibil til forretningsrejsen, finder du den ideelle udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Bad Tölz. Derudover kan du naturligvis også tilføje nyttige tjenester og praktisk ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole. Tag direkte kontakt til Sixtfilialen og få skræddersyet bestillingen i Bad Tölz.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bad Tölz
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bad Tölz?
For at leje bil hos SIXT i Bad Tölz skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bad Tölz.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bad Tölz?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bad Tölz. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 221 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,5)
Ved SIXT-filialen
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Bad Tölz
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bad Tölz?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bad Tölz?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bad Tölz?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bad Tölz

Vis mere