Billeje
Bad Tölz
Oversæt
Tyskland // Bad Tölz
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bad Tölz: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Bad Tölz og få en ekstra trumf til opholdet i Tyskland. Bad Tölz er en lille by i den tyske delstat Bayern, og den ligger mere præcist mellem storbyen München mod nord og grænsen til Østrig mod syd. En prisvenlig Sixtbil gør det behageligt og ekstra nemt at opdage byen og resten af regionen, og du starter og afslutter dagens eventyr, når det passer dig. Sixt billeje i Bad Tölz giver således frihed på din rejse og gør det nemt både for det mindre eller større rejseselskab at tage rundt. Gennemse Sixts brede udvalg af udlejningsbiler og forhåndsbookenten online eller pr. telefon allerede i dag.

 
 • Bad Tolz
  Albert-Schäffenacker-Str. 1a
  83646 Bad Tölz

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Bad Tolz

  Sixt Billeje
  Albert-Schäffenacker-Str. 1a
  83646 Bad Tölz

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bad Tölz

Når din næste tur går til Bad Tölz i det sydøstlige hjørne af Tyskland, vil du ikke skulle holdes tilbage af forsinkede offentlige transportmidler eller dyre taxaer. Lej i stedet en bil direkte hos Sixt Biludlejning i Bad Tölz, så du er klar til en behagelig og fleksibel bilrejse. Den lille by Bad Tölz ligger tæt på gode vandreruter, f.eks. ved de 1200 meter høje bjerge Blomberg og Heigelkopf, men du finder også interessante kulturelle og historiske oplevelser ved byens Stadtmuseum, hvor du kan lære om Bad Tölz%u2019 historie, og smuk natur og fantastisk mad ved det charmerende gamle kloster Reutberg. Sixt billeje i Bad Tölz giver desuden mulighed for en udflugt til fantastiske München, hvor en hyggelig gåtur i Englischer Garten og et besøg ved det nærliggende eventyrslot Neuschwansteiner anbefalelsesværdigt. Rejs rundt i Tyskland på egne præmisser, når du sætter dig ind i Sixtbilen.

Afsted til charmerende Sydtyskland i en komfortabel Sixtbil

Sixt startede i sin tid ud som et lille biludlejningsfirma i München i det sydlige Tyskland, men har vokset sig til et globalt firma den dag i dag. Hos Sixt får du altid præsenteret førsteklasses biler af højeste kvalitet og til yderst gode priser. Udforsk bilfirmaets hjemland Tyskland og nyd freden og roen i lille Bad Tölz. Vi har noget for alle, så uanset om du har brug for en rummelig og komfortabel stationcar, en 4x4%u2019er til familieferien eller er på udkig efter en smart sportsvogn eller økonomibil til forretningsrejsen, finder du den ideelle udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Bad Tölz. Derudover kan du naturligvis også tilføje nyttige tjenester og praktisk ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole. Tag direkte kontakt til Sixtfilialen og få skræddersyet bestillingen i Bad Tölz.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice