Billeje i Bad Homburg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bad Homburg

Sixt Biludlejning i Bad Homburg

Sixt Biludlejning i Bad Homburg

Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Bad Homburg, Tyskland. Udlejningsbilen betragtes af mange som en ekstra luksus på rejsen, men hos Sixt sikrer vi, at du altid lejer til nogle af markedets mest favorable priser, helt uden skjulte gebyrer. Bad Homburg er et smørhul, som byder på en flot bykerne, spændende historiefortællinger og en afslappet atmosfære. Bad Homburg ligger kun et stenkast fra storbyen Frankfurt, hvor du finder alt, hvad hjertet kan begære af kulturelle oplevelser, shopping og spændende restauranter. Vælg billeje i Bad Homburg og gør alting nemmere for dig selv. Bad Homburg er stedet, du tager hen, når du vil have lidt af det hele på ferien. Den gamle kurby lokker med en hyggelig atmosfære og en luksusstemning fra det gamle Europa med casino, flotte hoteller og selvfølgelig også byens berømte slot, som i slutningen af det 19. århundrede var den kongelige sommerresidens. Her får du historisk charme for alle pengene, og vil du opleve det hele, gør du det selvfølgelig bedst i en udlejningsbil fra Sixt, hvor du selv kan lægge programmet fra dag til dag. Selvom det er nemt at forelske sig hovedkulds i Bad Homburg, bør du også lade hjulene dreje i retning af storbyen Frankfurt. Tag Sixtbilen 10km mod syd og nyd den berømte skyline i horisonten, hvor der venter dig museer, Tysklands største botaniske have, Goethes fødehus med tilknyttet museum og selvfølgelig skyskrabere, som vi kender dem på den anden side af Atlanten. Det er en oplagt kombination, hvor du med hjælp fra Sixt Biludlejning Bad Homburg kan få det hele med i oplevelsespakken.
Masser af frihed med en udlejningsbil fra Sixt

Masser af frihed med en udlejningsbil fra Sixt

Hvis du overvejer billeje i Bad Homburg, er Sixt klar til at påtage sig opgaven. Lej en bil online eller telefonisk. Du kan se frem til en fremragende køreoplevelse i vores kvalitetsbiler. På vores centralt beliggende kontor finder du et godt udvalg, der varierer lige fra økonomibiler til stationcars. Sixt Biludlejning Bad Homburg er desuden med hele vejen, hvad enten du står og mangler ekstraudstyr eller skal have besvaret akutte spørgsmål. Vi har huseret på biludlejningsmarkedet i mere end 100 år, og vi er i dag kendt som en af verdens største aktører med tusindvis af kontorer fordelt over hele kloden. Vi har således skabt et pålideligt brand gennem hårdt arbejde, fair priser og en passioneret kundeservice, der byder alle indenfor i varmen hos Sixtkoncernen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bad Homburg
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bad Homburg?
For at leje bil hos SIXT i Bad Homburg skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bad Homburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bad Homburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bad Homburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Bad Homburg
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bad Homburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bad Homburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bad Homburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bad Homburg

Vis mere